Fotbalul autohton se digitalizează

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 11 decembrie 2018

Fotbalul autohton se digitalizează

Fotbalul se pregăteşte să intre în secolul XXI. Începând de anul viitor, sistemul Football Connect va deveni funcţional, prin intermediul acestuia activităţile curente ale cluburilor şi membrilor afiliaţi, precum şi informaţiile privind competiţiile, vor fi transpuse în mediul digital.

Conform frf.ro, documentele şi informaţiile care fac obiectul activităţii fotbalistice din ţara noastră vor fi introduse şi gestionate mai departe în platforma Football Connect. Cu ajutorul noului sistem în care, în etape, fiecare entitate şi persoană implicată în fotbal va avea un cont (club/membru afiliat, oficial de joc, jucător, arbitru), legitimările, transferurile, rapoartele oficialilor de joc şi implementarea întreg sistemului competiţional vor fi realizate mult mai simplu.

Conform preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, sistemul era unul absolut necesar în acest moment: "Sistemul Football Connect pe care federaţia l-a dezvoltat de la zero începând cu iunie 2016 este unul esenţial în noua eră digitală. De această soluţie vor beneficia pe termen scurt şi lung toţi cei implicaţi în fenomenul fotbalistic şi va aduce cu sine un mai bun management al informaţiilor şi al activităţilor, atât în cadrul FRF, cât şi în cadrul fiecărui club sau asociaţie din ţară. Echipa de asistenţă a FRF stă la dispoziţia fiecărui membru afiliat pentru a-i ajuta pe toţi cei din teritoriu să îşi desfăşoare o parte din activitate în mediul digital. Fapt care nu va face decât să le uşureze munca".

De asemenea, în cadrul Football Connect fiecare fotbalist va avea o fişă cu date statistice şi cu istoricul acestuia. De acest lucru vor putea beneficia cluburile de copii şi juniori, care vor putea urmări cariera fiecărui fotbalist lansat, dar şi cluburile care vor putea verifica astfel istoricului unui jucător transferabil.

Toate cluburile din Liga I au respectat cerinţele fair play-ului financiar, informează Federaţia Română de Fotbal. Ciclul de monitorizare financiară a cluburilor licenţiate de Liga I, în timpul sezonului competiţional 2018/2019, s-a încheiat la data de 10 decembrie 2018.

Toate cluburile participante la campionatul naţional Liga I au îndeplinit cerinţele fair play-ului financiar în timpul competiţiei pentru care au primit licenţa, respectiv nu au fost înregistrate datorii financiare restante neachitate, la termenul de graţie 30 noiembrie 2018, faţă de cluburi, angajaţi şi asigurările sociale/autorităţile fiscale, în legătură cu obligaţiile contractuale sau legale apărute înainte de data de referinţă 30 iunie 2018. Acesta este al doilea an consecutiv, în care toate cluburile din Liga I respectă cerinţele fair play-ului financiar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb