Foton este cel mai recent brand din portofoliul McCann

Ziarul BURSA #Companii / 7 iunie 2006

McCann/Creative Services a lansat campania de imagine a primei mărci româneşti de baterii şi lanterne - Foton. Soluţia creativă aleasă "Mai multă putere pentru jucării" reprezintă o abordare diferită pentru categoria produselor electronice.

Adela Dan, senior copywriter, McCann/Creative Services, a precizat: "Pentru noi, provocarea a fost să venim cu o abordare proaspătă, care să diferenţieze bateriile Foton de toate celelalte produse similare. Şi, pentru că "baterii puternice" vedem cam la 2, 3 zile , în toate formele şi stările de agregare posibile: jucării obosite/tocite/rătăcite/la mare distanţă de casă..., am căutat să spunem asta într-un fel în care nu s-a mai spus, sau, cel puţin, noi nu ştim să se fi spus. Am căutat să transmitem un mesaj concret, fizic, "mai multă putere pentru jucării" într-o formă emoţională "copiii cei drăgălaşi şi plini de energie (cei care au, ştiu) dorm duşi, obosiţi de atâta joacă". Şi am găsit o primă campanie pe care noi o iubim foarte mult şi care sperăm să fie < începutul unei mari prietenii > cu clientul Sprinter Distribution. Pentru că, până la urmă, ceea ce vindem noi sunt emoţiile".

Campania de imagine se des-făşoară pe parcursul întregului an şi cuprinde, pe lângă componenta ATL, publicaţii presă trade, materiale la punctele de vânzare, brandare maşini distribuţie şi o componentă de PR.

Spotul "Somn" a fost regizat de Manfredo Leteo (DOP - Stefano Bini) şi produs de TANDEM FILM.

Sprinter Distribution este o companie românească de distribuţie, specializată în produse tehnice şi electrice, evoluând pe acest segment de piaţă începând cu anul 1994. Sprinter s-a impus în România cu distribuţia a două dintre cele mai importante mărci de baterii pe plan mondial - Varta şi Rayovac. Foton a luat naştere în 2005, fiind prima marcă românească de baterii şi lanterne. Foton este brand propriu Sprinter Distribution.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb