FP a organizat ediţia de primăvară a Zilelor Analiştilor şi Investitorilor

F.A.
Comunicate de presă / 25 aprilie 2013

Franklin Templeton Investment Management Limited UK, sucursala Bucureşti, în calitate de administrator al Fondului Proprietatea (FP) anunţă că a finalizat cu succes ediţia de primăvară a Zilelor Analiştilor şi Investitorilor Fondului Proprietatea.

"Evenimentul de trei zile, organizat în Bucureşti şi la companiile din portofoliul Fondului, a fost gândit astfel încât să ofere investitorilor şi analiştilor, atât locali, cât şi internaţionali, prezentarea la zi a Fondului, a strategiei de investiţii şi a companiilor din portofoliu, precum şi perspectiva macroeconomică a României", informează un comunicat de presă.

Prima zi a evenimentului a inclus vizite la câteva dintre cele mai mari companii din portofoliul Fondului, şi anume: termocentrala Turceni din cadrul CE Oltenia şi hidrocentrala Porţile de Fier din cadrul Hidroelectrica. În a doua zi, au avut loc prezentări ale Managerului de Fond, Ambasadei Statelor Unite ale Americii, Fondului Monetar Internaţional, Ministerului Economiei, Ministerului Transporturilor, Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, OPCOM şi Bursei de Valori Bucureşti. În a treia zi a evenimentului, investitorii instituţionali au avut oportunitatea de a întâlni individual reprezentanţi ai unor companii din portofoliu şi de a vizita reactoarele nucleare ale centralei Nuclearelectrica din Cernavodă.

Dr. Mark Mobius, Preşedinte Executiv al Templeton Emerging Markets Group, a comentat: "Zilele Analiştilor şi Investitorilor, care au devenit deja o tradiţie la Fondul Proprietatea, sunt o parte esenţială a activităţilor noastre menite să promoveze în rândul unei audienţe cât mai largi atât Fondul ca oportunitate de investiţii, cât şi România ca destinaţie atractivă de investiţii între pieţele de frontieră. Interesul puternic pentru acest eveniment arată că investitorii şi analiştii locali şi internaţionali sunt bucuroşi de oportunitatea de a obţine o mai bună perspectivă asupra modului în care operează Fondul şi companiile din portofoliul său".

Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea, a declarat: "Tipul de interacţiune facilitat de acest eveniment este util nu doar pentru Fond, ci şi pentru companiile care pregătesc oferte publice iniţiale pentru lunile următoare. Este o bună platformă pentru managementul de top de a promova companiile în faţa unei audienţe de investitori instituţionali internaţionali şi de a explica operaţiunile acestora în detaliu".

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb