FRANKLIN TEMPLETON anunţă noi promovări

A.P.
Piaţa de Capital / 9 februarie 2021

Călin Meteş

Călin Meteş

Franklin Templeton International Services S.À R.L., Sucursala Bucureşti ("FTIS"/"Franklin Templeton Bucureşti"), în calitate de Administrator de Fond de Investiţii Alternative al Fondului Proprietatea ( "Fondul"), anunţă trei promovări prin intermediul unui comunicat de presă al Franklin Templeton.

Călin Meteş a fost promovat Director General Adjunct pentru Investiţii al Franklin Templeton Bucureşti şi Manager de Portofoliu Adjunct al Fondului Proprietatea.

Marius Dan a fost promovat Director General Adjunct pentru Strategia Corporativă a Franklin Templeton Bucureşti.

Daniel Naftali a fost promovat Manager de Portofoliu Adjunct al Fondului Proprietatea.

Călin Meteş, Marius Dan şi Daniel Naftali vor raporta în continuare lui Johan Meyer, Director General al Franklin Templeton Bucureşti şi Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea.

Comentând cu privire la promovările din echipă, Johan Meyer, Director General al Franklin Templeton Bucureşti şi Manager de portofoliu al Fondului Proprietatea a spus: "După ce am marcat recent cea de-a zecea aniversare a listării Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucureşti, atingând câteva repere istorice în acest timp, este esenţial să privim spre viitor şi să poziţionăm Fondul astfel încât să se bucure de succes continuu. Cu acestea în minte, îmi face plăcere să anunţ promovările lui Călin, Marius şi Daniel. Fiind profesionişti cu experienţă în investiţii, promovările lor extind şi consolidează conducerea biroului nostru local şi a Fondului Proprietatea, demonstrând angajamentul pe termen lung al Franklin Templeton faţă de România. De asemenea, aceste promovări recunosc dedicarea şi munca susţinută a echipei, care au făcut posibile rezultatele excelente din ultimii 10 ani. Sunt încrezător că împreună vor continua să aducă o contribuţie semnificativă la dezvoltarea Fondului Proprietatea şi a afacerilor Franklin Templeton pentru mulţi ani de acum înainte.

În rolul său extins de Director General Adjunct pentru Investiţii al Franklin Templeton Bucureşti şi Manager de Portofoliu Adjunct al Fondului Proprietatea, Călin Meteş se va concentra pe investiţiile legate de activitatea Fondului, precum şi pe orice alte investiţii ale Franklin Templeton în România. De asemenea, va gestiona relaţiile cu alţi acţionari ai companiilor din portofoliul Fondului. Dl. Meteş s-a alăturat Franklin Templeton în anul 2010, fiind responsabil cu monitorizarea permanentă a companiilor cheie din portofoliul Fondului şi interacţiunea cu stakeholderii acestora, precum şi cu cercetarea potenţialelor oportunităţi de investiţii din Europa de Sud-Est pentru fondurile Franklin Templeton. În plus, a fost membru al consiliului de administraţie în mai multe companii de stat şi private din sectoarele energiei, industriei şi infrastructurii. Dl. Meteş deţine o diplomă de master în bănci şi pieţe de capital şi o diplomă de licenţă în bănci şi burse de valori, ambele de la Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj Napoca. Călin Meteş este analist certificat CFA . .

În rolul său extins de Director General Adjunct pentru Strategia Corporativă al Franklin Templeton Bucureşti, Marius Dan va fi responsabil pentru strategia corporativă a Fondului Proprietatea, concentrându-se pe dezvoltarea şi implementarea strategiei corporative şi de relaţii cu investitorii a Fondului. Dl. Dan s-a alăturat Franklin Templeton în 2011, conducând eforturile globale ale Fondului privind relaţiile cu investitorii si acţiunile corporative, care au extins mult baza de acţionari instituţionali ai Fondului. De asemenea, a condus cu succes listarea secundară a Fondului la Bursa de Valori din Londra. În plus, a fost membru în consiliile de administraţie ale unor companii din portofoliul Fondului din sectoarele imobiliar şi FMGC. Dl. Dan a deţinut mai multe funcţii în cadrul Franklin Templeton Bucureşti de-a lungul anilor: Manager de Relaţii cu Investitorii (2011-2014), Director de Relaţii cu Investitorii (2014-2019) şi Vicepreşedinte Senior responsabil cu Strategia Corporativă (2019 - 2021). Are o experienţă de peste 14 ani în industria administrării de active.

Dl. Dan deţine o diplomă de master în finanţe la Universitatea din Wyoming şi a absolvit summa cum laude Universitatea Wingate cu o diploma de licenţă în finanţe.

În rolul său extins de Manager de Portofoliu Adjunct al Fondului Proprietatea, Daniel Naftali va lucra alături de Călin Meteş şi se va concentra în primul rând pe relaţia cu consiliile de administraţie şi conducerile companiilor din portofoliul Fondului. Dl. Naftali s-a alăturat Franklin Templeton în 2010 şi are o experienţă de 15 ani în industria administrării de active. În cei 11 ani la Franklin Templeton, a fost responsabil cu monitorizarea permanentă a mai multor companii cheie, din portofoliul Fondului Proprietatea şi interacţiunea cu stakeholderii acestora. Dl. Naftali a fost, de asemenea, membru neexecutiv în consiliile de administraţie ale mai multor companii din portofoliul Fondului Proprietatea care operează în sectoarele energiei, infrastructurii, industriei şi FMCG.

Daniel Naftali deţine o diplomă de master în valori mobiliare internaţionale, investiţii şi bănci de la Centrul ICMA- Henley Business School Universitatea din Reading, Marea Britanie, şi o diplomă de licenţă în finanţe bănci de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. toti acesti experti de la franklin templeton in investiţii, au gasit la bursa de la bucale

    terenul perfect de joaca pentru ei

    creste fp snn snp ..........precum vor 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb