FRF l-a reconfirmat pe Iordănescu în funcţia de selecţioner

O.D.
Sport / 3 octombrie 2022

FRF l-a reconfirmat pe Iordănescu în funcţia de selecţioner

Fedraţia Română de fotbal l-a reconfirmat ca selecţioner pe Edward Iordănescu. Pe modelul "Domnul Goe", Iordănescu este premiat după ce a rămas repetent cu echipa naţională, cu care a retrogradat în eşalonul trei valoric european.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că selecţionerul Edward Iordănescu va continua la conducerea echipei naţionale, contractul său fiind prelungit până la finalul preliminariilor Campionatului European din 2024: "Ca urmare a deciziei Comisiei Tehnice, care a decis vineri ca selecţionerul Edward Iordănescu să continue pe banca echipei naţionale a României, contractul acestuia a fost prelungit pentru preliminariile pentru EURO 2024. În eventualitatea obţinerii calificării la EURO 2024, contractul se va prelungi automat pentru turneul final. În această dimineaţă a avut loc o întâlnire a Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În cadrul acesteia, care s-a desfăşurat online, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a prezentat raportul Comisiei Tehnice ca urmare a întâlnirii avute vineri. Ulterior, Edward Iordănescu a prezentat, la rândul său, raportul activităţii sale ca selecţioner şi a anunţat care este planul pentru viitor, mai exact care este strategia staff-ului tehnic în ceea ce priveşte preliminariile pentru EURO 2024".

După ce a primit votul de încredere al membrilor din Comitetul Executiv, decizia a fost oficializată printr-un Comitet de Urgenţă. Ulterior a fost semnat noul contract, valabil până la finalul preliminariilor pentru EURO 2024, cu prelungire automată pe durata turneului final din Germania, în cazul obţinerii calificării.

Directorul tehnic la FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că selecţionerul trebuie să continue pentru că şi-a asumat reconstrucţia primei reprezentative.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb