FUNDAŢIA DREPTUL LA EDUCAŢIE: Peste 12.000 de persoane au beneficiat de programele de educaţie financiară

V.D.
Comunicate de presă / 29 octombrie 2019

Peste 12.000 de persoane au beneficiat de programele de educaţie financiară

Fundaţia Dreptul la Educaţie, cu sprijin direct din partea OTP Bank România, împlineşte cinci ani de activitate. În decursul acestei perioade, peste 12.600 de persoane au beneficiat de programele de educaţie financiară susţinute de trainerii Fundaţiei.

Au fost încheiate parteneriate cu peste 170 de instituţii de învăţământ şi organizaţii din sectorul nonguvernamental şi privat, prezente în 83 de localităţi din 32 de judeţe. În cadrul acestora, 10.298 de elevi au participat la 686 sesiuni de educaţie financiară, susţinute de traineri cu expertiză în zona educaţiei financiare. Cursurile de orientare în carieră au fost frecventate de 933 de elevi, modulele fiind organizate în 78 de sesiuni susţinute intensiv pe durata a trei sau patru zile per sesiune, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

În cadrul Fundaţiei au loc, de asemenea, şi cursuri adresate adulţilor, interesaţi să îşi actualizeze cunoştinţele din domeniul financiar. Astfel, în 2018, a fost lansat OTP Financial Fitness un program de referinţă în domeniul educaţiei financiare din România. În doi ani de existenţă, 1.443 de adulţi au frecventat cu succes acest curs, dobândind cunoştinţe solide legate de gestionarea responsabilă a veniturilor, cheltuielilor, creditelor, economiilor şi protecţiei împotrivă riscurilor.

Prin implementarea programelor în rândul tinerilor şi adolescenţilor, Fundaţia îşi propune să contribuie la formarea şi dezvoltarea generaţiei tinere din România, scopul final fiind dobândirea unui comportament financiar responsabil, dar şi planificarea conştientă a carierei. În ceea ce priveşte distribuţia la nivel naţional, au fost organizate în total 764 de sesiuni de educaţie financiară şi orientare în carieră, dintre care 273 în Bucureşti şi 491 pe teritoriul întregii ţări.

În 2020, Fundaţia Dreptul la Educaţie, împreună cu OTP Bank România, va continua să contribuie la creşterea nivelului de educaţie financiară în comunităţile locale. Fundaţia îşi propune să îşi extindă lista de parteneriate, pentru a-şi putea susţine activitatea în cât mai multe zone ale ţării. Totodată, se lucrează în permanenţă la dezvoltarea unor programe noi, cu conţinut specific pentru diverse categorii de participanţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb