Fundaţia Olimpică Română susţine copiii pasionaţi de sporturile pe gheaţă şi înfiinţează o nou echipă de patinaj pentru juniori

G.D.
Companii / 20 aprilie 2022

Fundaţia Olimpică Română susţine copiii pasionaţi de sporturile pe gheaţă şi înfiinţează o nou echipă de patinaj pentru juniori

Fundaţia Olimpică Română (FOR) a organizat astăzi la Patinoarul Allianz- Tiriac Arena o selecţie în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, cu scopul formării unei noi echipa de patinaj pe gheaţă, care va purta numele fundaţiei, conform unui comunicat remis redacţiei. Cei 20 de copii selecţionaţi se vor antrena la Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena din Otopeni, prin parteneriatul astfel lansat de Fundaţia Olimpică Română cu Fundaţia Ţiriac. FOR va sprijini sportivii, asigurându-le în mod gratuit logistica necesară antrenamentelor pe gheaţă, în timp ce Fundaţia Ţiriac îşi va aduce aportul prin implicarea antrenorilor săi în etapele de iniţiere şi educaţie sportivă.

Potrivit sursei citate, alte cinci echipe de juniori fac deja performanţă în hochei la Patinoarul Allianz-Ţiriac Arena prin aportul companiilor Allianz-Ţiriac, Skoda, Dedeman şi al Simonei Halep.

Selecţia a fost derulată prin echipa de antrenori ai patinoarului: Dănuţ Gigi Popovici, George Justinian, Kevin Dominey şi Cristian Baicea, alături de Eduard Pană, Directorul Sportiv al Patinoarului Allianz-Ţiriac Arena.

"Am convingerea că micuţii selectaţi se vor adapta rapid programului de antrenamente şi că vor avea rezultate bune. I-am văzut astăzi pe gheaţă, deşi timizi la prima vedere, fiecare dintre ei a dat dovadă de curaj şi dorinţă de a patina. Practicarea patinajului pe gheata şi a sportului în general de la vârste fragede îi ajută pe copii să adopte un stil de viaţă sănătos şi activ începând cu primii ani de viaţă, motiv pentru care este necesar să avem cât mai multe astfel de programe şi iniţiative", a declarat Eduard Pana, Directorul Sportiv al Patinoarului Allianz-Ţiriac Arena.

Copiii din echipa de patinaj a Fundaţiei Olimpice Române îşi vor începe antrenamentele din data de 21 aprilie 2022, acestea având loc de pana la cinci ori pe săptămână, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb