Gabriel Ristoiu este noul Director General Somaco Grup Prefabricate

G.D.
Companii / 9 august 2022

Gabriel Ristoiu, Director General Somaco Grup Prefabricate

Gabriel Ristoiu, Director General Somaco Grup Prefabricate

Gabriel Ristoiu este, începând cu 1 august 2022, noul Director General Somaco Grup Prefabricate, succedându-i la conducere lui Sorin Miron, care a condus compania timp de şapte ani, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Gabriel Ristoiu, 54 ani, are o carieră de 20 ani în cadrul Grupului Holcim, după ce anterior acumulase experienţă la Search Corporation şi SCT Bucureşti SA. Absolvent al Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Gabriel şi-a completat studiile în universităţi de prestigiu, obţinând două titluri de EMBA - unul în management şi administraţie, în cadrul Universităţii Bucureşti şi altul de management general şi administrarea afacerilor, la Tiffin University. Gabriel va continua să coordoneze Divizia de Infrastructură din cadrul Holcim România şi totodată va prelua conducerea activităţii Somaco Grup Prefabricate.

"Sunt mândru de preluarea conducerii Somaco, de încrederea pe care am primit-o pentru următorul mandat de Director General. Somaco este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piaţa construcţiilor din România, care în ultimii şapte ani şi-a diversificat portofoliul de produse şi şi-a dublat cifra de afaceri. Consider că atât piaţa de zidărie cât şi segmentul de infrastructură sunt în creştere în România, cu o perspectivă de viitor care prezintă multe oportunităţi pentru Somaco. Experienţa şi portofoliul de business pe care îl coordonez deja în cadrul Holcim ne permit să folosim sinergiile din Grup şi să aducem valoare segmentului de infrastructură, poziţionând Holcim ca un furnizor de soluţii complete pentru infrastructură.

Somaco este o companie care îmbrăţişează cu bucurie inovaţia, este în căutare de noi perspective, noi provocări care să ducă la dezvoltarea unor pachete de soluţii complete în domeniul rezidenţial, al infrastructurii, dar şi pentru clădiri de birouri, hale industriale şi logistice, sau pentru alte tipuri de construcţii", declară Gabriel Ristoiu, noul Director General Somaco Grup Prefabricate.

Cu o cifră de afaceri de 66 milioane de euro în anul 2021, Somaco Grup Prefabricate este unul dintre cei mai mari producători de prefabricate din beton utilizate în domeniul infrastructurii, precum şi al construcţiei centrelor comerciale, halelor logistice sau de producţie din ţară. De asemenea, Somaco este unul dintre cei mari producători de beton celular autoclavizat (BCA) din ţară, subliniază sursa citată.

"Ambiţia mea este ca Somaco să devină cel mai sustenabil producător de BCA şi prefabricate din beton, reperul de imagine, calitate şi performanţă în aceste domenii din România, dar şi din Grupul Holcim. Avem un plan de investiţii pe termen lung pentru fabricile Somaco, dar şi pentru dezvoltarea serviciilor şi accentuarea digitalizării.

Somaco urmează strategia de sustenabilitate a Grupului Holcim - Construim pentru oameni şi planetă, într-o nouă abordare: mai verde (prin amprentă scăzută de emisii de CO2 şi economie circulară), mai inteligentă (prin inovaţie şi digitalizare), pentru toţi (contribuind la bunăstarea tuturor)", a completat Gabriel Ristoiu, Director General Somaco Grup Prefabricate, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb