GABRIEL ZETEA (PSD): "PNL trebuie să facă o serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media"

V.G.
Politică / 5 octombrie 2022

"PNL trebuie să facă o serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media"

Deputatul PSD Gabriel Zetea a precizat că ar fi necesar ca PNL să facă o urgentă şi serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media şi care au în centru demnitari liberali, potrivit News.ro.

"Un alt scandal similar cazului Cîmpeanu ar îngropa definitiv nu doar proiectul România Educată, ci şi credibilitatea vreunei reforme a Educaţiei conduse de un portofoliu deţinut de PNL", a adăugat social-democratul.

"Pentru a putea avansa în dezbaterile privitoare la "România educată" este necesară mai întâi rezolvarea de către colegii de la PNL a scandalului intern privind "România Plagiată". De săptămâni bune, răfuielile interne din PNL au blocat practic traseul construcţiei legilor educaţiei. Lupta pentru putere de la vârful formaţiunii liberale a degenerat în acuzaţii de plagiat la adresa unor lideri liberali, totul culminând cu scandalul care a dus la demisia ministrului Educaţiei, Sorin Câmpeanu. Din păcate, această situaţie îşi pune serios amprenta asupra actului de guvernare şi îngustează tot mai mult fereastra de dezbatere parlamentară, în actuala sesiune legislativă, a proiectelor de legi ale Educaţiei. Mai mult, există şi alţi lideri ai PNL aflaţi în atenţia mass-media ca potenţiale subiecte ale unor anchete legate de plagiat", a scris Gabriel Zetea, astăzi pe Facebook.

Social-democratul a mai spus că este momentul ca liberalii să facă o analiză serioasă internă privind potenţialele riscuri pe care le pot produce investigaţiile mass-media cu privre la alţi demnitari ai PNL.

"De aceea, considerăm că este momentul ca PNL să facă o urgentă şi serioasă analiză internă referitoare la riscurile potenţiale pe care le pot produce noi investigaţii media şi care au în centru demnitari liberali. Un alt scandal similar cazului Cîmpeanu ar îngropa definitiv nu doar proiectul România Educată, ci şi credibilitatea vreunei reforme a Educaţiei conduse de un portofoliu deţinut de PNL", a completat Zetea.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. vorbiti de parca ati fi in opozitie , nu sinteti la guvernare impreuna ? nu mai aveti nici o bruma de rusine !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb