GABRIELA FIREA: "Guvernul PNL Orban, avocatul pedofililor!"

J.P.
Miscellanea / 4 august 2020

"Guvernul PNL Orban, avocatul pedofililor!"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează acuzaţii dure pe Facebook împotriva Guvernului Orban, pe care îl numeşte "avocatul pedofililor". "Revoltătoare, şocantă şi iraţională decizia Guvernului de a ataca la Curtea Constituţională legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili", a mai scrie Firea.

Şi liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a afirmat că Guvernul Orban este apărătorul pedofililor, violatorilor şi prădătorilor sexuali din cauza faptul că Executivul a atacat la Curtea Constituţională "legea votată de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit în închisoare". El a precizat că este abominabil că Guvernul nu a dublat alocaţiile pentru copii, însă "îi apără cu înverşunare pe cei care distrug vieţi de copii".

Gabrielei Firea afirmă: "Guvernul PNL Orban, avocatul pedofililor! Revoltătoare, şocantă şi iraţională decizia Guvernului de a ataca la Curtea Constituţională legea ce prevede pedepse mai mari pentru pedofili. Cum să numeşti altfel decât decadere morala preocuparea actualului Guvern de a apăra drepturile celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor? Cum să califici altfel decât complice moral al pedofililor un Guvern care investeşte energie şi, de data aceasta, pricepere, în a căuta argumente împotriva aşa zisei discriminări a celor care distrug destine şi chiar curmă vieţi. Ca parinte, sunt revoltată că astfel de agresori - iar cel mai zguduitor caz este cel de la Caracal - nu plătesc pe măsura faptelor! Am convingerea că pedepsele aplicate acum pentru fapte atât de grave cum sunt violurile şi maltratarea sexuală a minorilor, sunt încă blânde pentru agresori. Din păcate, numărul mare al violurilor şi agresiunilor sexuale, este o dovadă. În calitate de senator în Parlamentul României, m-am bătut pentru ca în cazul pedofililor şi recidiviştilor să fie introdusă castrarea chimică. Am provocat dezbateri aprinse, am atras de partea mea oameni care să susţină cauza, aşa cum am stârnit şi critici.

Şi acum cred în argumentele susţinute atunci. Şi mai cred cu tărie că noi, ca oameni care putem avea un cuvânt de spus în societate, trebuie să judecăm cu inima. Fac apel la foştii mei colegi parlamentari să revină asupra acestui proiect. Apărarea drepturilor copiilor şi înăsprirea pedepselor pentru pedofili reprezintă cauze de perspectivă asupra cărora îi rog să reflecteze cu atenţie şi să gândească cu sufletul şi cu credinţa în puterea binelui".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb