Gabriela Firea propune ca PSD Bucureşti să-l susţină pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului

C.B.
Politică / 9 februarie 2020

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, propune ca filiala să îl susţină pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte al PSD şi solicită transmiterea către conducerea interimară a unei solicitări privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD în data de 29 februarie. La rândul său, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid că trebuie să o susţină pe Firea pentru un nou mandat la Primărie.

"Cred că PSD are nevoie de un lider care să pună împreună cu noi osul la treabă, care să ne unească şi nu să ne dezbi9ne, care să stea puţin în concediu şi în week-end şi să fie alături de noi şi alături de oameni" a afirmat FIea duminică după aiază, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti.

Ea a propus susţinerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de preşedinte al PSD

La rândul său, Marcel Ciolacu le-a transmis social-democraţilor că trebuie să o susţină pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei "cu întreaga energie şi pricepere".

"Avem nevoie de luptători adevăraţi, de oameni care nu dau înapoi, de oameni care nu renunţă, pentru asta o susţin pe Gabi Firea şi pe toţi primarii noştri de sectoare. Dacă vom câştiga alegerile în Capitală, atunci vom câştiga alegerile în România. Avem nevie de oameni cu experienţă, care au trecut proba de foc a votului direct" a spus Ciolacu

"Pentru câteva luni, cu toţii putem lăsa în spate vechile probleme. Toţi adversarii noştri sunt în afara PSD", a declarat liderul intermar al PSD.

El a azuat "atacuri furibunde" din partea PNL la adresa Gabrielei Firea, spunând că liberalii se tem că aceasta ar putea câştiga un nou mandat.

"Astăzi toate pârghiile de putere pe care le deţin, toate gurile de tun pe care le au în media, toate resursele lor sunt îndreptate Gabrielei Firea. Asta arată cât de mult se tem de ea. Dacă nu le-ar fi păsat, nu ar fi cheltuit sume uriaşe pentru campania împotriva ei, au dus această luptă atât de departe încât nu mai realizează că lovesc direct în bucureşteni, adică cei cărora le cer votul" a spus Ciolacu.

"Am înţeles că există bănuieli că nici avaria de ieri de la CET Sud nu ar fi fost o avarie nevinovată, sper ca autorităţile să facă lumină" a afirmat Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nu ne mai mintiti! Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.

    Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.  

    1. Ești nebun? La toate articolele ai comentariul asta idiot legat de Banca Angliei. Du-te și caută-te la mansardă.

      Din pacate ,aceasta e calitatea multor cititori....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb