Gala Premiilor pentru un Mediu curat şi-a desemnat câştigătorii

F.A.
Comunicate de presă / 14 decembrie 2012

ECOTIC, Hotnews.ro şi RECOLAMP, împreună cu Ateliere fără Frontiere, au premiat aseară în cadrul Galei Premiilor pentru un Mediu Curat proiectele de mediu şi de CSR derulate în acest an, arată un comunicat de presă.

Juriul format din reprezentanţi au autoritatilor de mediu şi din reprezentanţi ai organizatorilor au analizat proiectele înscrise în concurs şi a desemnat câştigătorii.

"Competiţia < Gala Premiilor pentru un Mediu Curat > a devenit în ultimii ani o platformă importantă de popularizare a proiectelor de mediu şi de CSR, a bunelor practici în domeniul protecţiei mediului şi al eficientizării folosirii resurselor în România. Credem că evidenţierea acestor initiaţive va contribui la multiplicarea acestui tip de acţiuni şi va conduce la formarea unei atitudini noi, pro-active în rândul cetăţenilor României", a declarat Valentin Negoiţă, Preşedintele ECOTIC

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat a reunit în acest an 34 de proiecte de responsabilitate socială în domeniul protecţiei mediului.

Competiţia a avut cinci câştigători:

- Premiul cel Mare a fost câştigat de Rompetrol pentru iniţiative de protecţia mediului desfăşurate în proiectul "Impreuna pentru fiecare"

- Premiul de Excelenta s-a acordat companiei Vodafone pentru iniţiative de protecţia mediului desfăşurate în proiectul "Factura electronica"

- Premiul Eco a fost acordat Colegiului Economic ,,D.P. Marţian'' din Alba Iulia pentru iniţiative de protecţia mediului desfăşurate în proiectul "PRONATURA 2012"

- Premii speciale au fost castigate de şcolii Gimnaziale Speciale pentru deficienţi de auz ,,Sfânta Maria" pentru iniţiative de protecţia mediului desfăşurate în proiectul "Spaţiul verde-Garanţia vieţii" si SIEMENS ROMANIA pentru iniţiative de protecţia mediului desfăşurate în proiectul "VICTORIA 20.20".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb