Gala Ziarului News 2023 îi premiază pe cei care au adus, prin activitatea lor, beneficii educaţiei

T.B.
Miscellanea / 9 noiembrie 2023

Gala Ziarului News 2023 îi premiază pe cei care au adus, prin activitatea lor, beneficii educaţiei

Ziarul News organizează joi 9 noiembrie, începând cu ora 18:30, la PARLAMENTUL ROMANIEI - SALA NICOLAE IORGA, Gala Ziarului News - Charity for Education 2023, se arată într-un comunicat al ziarului news, remis redacţiei.

Într-un cadru festiv, în una dintre cele mai emblematice clădiri din lume, CASA POPORULUI, Ziarul News va premia, aducând astfel recunoaştere la nivel naţional şi nu numai, reprezentanţi ai unor societăţi private, fondatori de ONG-uri, dar şi reprezentaţii unor instituţii de stat, care au adus, prin diverse proiecte şi programe educaţionale, sociale şi umanitare, dezvoltate în întreaga ţară, beneficii reale, măsurabile, EDUCAŢIEI sub orice formă, informează sursa menţionată.

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai mediului de business românesc, companii naţionale, reprezentanţi ai mediului politic, academic şi guvernamental, jucători-cheie în afacerile româneşti care au un rol important în luarea deciziilor, transmite sursa. Gala va fi moderată de jurnalistul Mihai Rădulescu, potrivit comunicatului.

Conform sursei citate, "Sprijinul pentru educaţie nu se opreşte la uşa sălii de clasă, iar toţi cei care sunt implicaţi în proiecte care au scop educaţional divers, pe mai multe planuri, sunt avocaţi ai schimbării, lucrând neobosit pentru a doborî barierele care stau în calea accesului la educaţie. Aceştia luptă pentru acces egal la educaţie, pentru drepturile fiecărui individ şi pentru ideea că educaţia este piatra de temelie a unui viitor mai luminos şi mai echitabil. Prin recunoaşterea publică pe care o aducem tuturor celor care susţin educaţia, deschidem calea pentru o lume mai empatică şi mai incluzivă", declară Florina Manea, fondatoarea Ziarului News, înainte de Gală.

Toate fondurile care vor fi strânse în cadrul Galei Ziarului News - Charity for Education 2023 vor fi folosite pentru a sprijini educaţia, prin iniţierea şi derularea unor programe inovatoare, acordarea unor burse de sprijin şi prin dezvoltarea unor proiecte la nivel naţional, menite să ofere copiilor şi tinerilor din comunităţile defavorizate şansa de a avea acces la EDUCAŢIE, un drept stabilit prin Constituţia României, relatează ziarul news.

Potrivit comunicatului, "Dacă familia este celula de bază a societăţii, atunci EDUCAŢIA este nucleul. Consider că rolul presei este acela de a se implica în proiecte educaţionale, sociale şi umanitare care aduc plus valoare societăţii în care trăim, desigur, tinând cont de particularităţile noii generaţii. Ne-am propus să devenim arhitecţii schimbării, să construim punţi către cunoaştere şi oportunităţi în locuri unde speranţa începe să se stingă. Suntem sprijiniţi de liderii care recunosc faptul că o forţă de muncă bine educată este coloana vertebrală a progresului. Premiind excelenţa în business, contribuim la coagularea mediului antreprenorial românesc, creăm şi dezvoltăm relaţii de business şi sprijin reciproc, promovăm interesele economice, pentru un mediu de afaceri corect, predictibil şi stabil. Iar sub puterea cuvântului ÎMPREUNĂ, dorim să continuăm să sprijinim procesul educaţional şi vectorii acestuia, să le dăm putere şi să le asigurăm suportul material, în timp ce aceştia scriu povestea progresului, capitol cu capitol", a mai declarat Florina Manea.

Sub deviza "ÎMBRACĂ MANTIA SCHIMBĂRII" (Winston Churchill), în cadrul evenimentului Gala Ziarul News 2023 va avea loc şi lansarea ediţiei 2023 a catalogului Top 100 modele de succes din business-ul românesc, un proiect marca Ziarul News care a debutat în 2022, realizat în colaborare cu AGENŢIA DE PUBLICITATE MANPRES, se mai arată în comunicat.

Ziarul Bursa este partener media al acestui eveniment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb