Garanti Leasing semnează un acord de împrumut de 7 milioane EUR cu Fondul European pentru EFSE

J.P.
Companii / 27 august 2020

Garanti Leasing semnează un acord de împrumut de 7 milioane EUR cu Fondul European pentru EFSE

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA România, extinde oportunităţile de finanţare pentru întreprinderile mici şi micro din România, prin semnarea unui acord de împrumut de 7 milioane EUR cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE). Investiţia îşi propune să stimuleze capacitatea acestui segment de afaceri vital pentru economie de a continua activitatea, precum şi de a susţine şi genera locuri de muncă şi venituri, în contextul crizei COVID-19, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Noua finanţare va fi utilizată pentru a extinde oferta de leasing a instituţiei pentru întreprinderile mici locale, un segment care a fost puternic afectat de efectele economice ale pandemiei. Leasingul oferă o sursă importantă de finanţare pe termen lung pentru întreprinderile mici şi micro, care nu au întotdeauna garanţii substanţiale, necesare împrumuturilor bancare.

Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing: "În această perioadă caracterizată de incertitudine şi provocări, continuăm să fim alături de clienţii noştri, ca partener de afaceri puternic şi de încredere. Suntem aici pentru a sprijini întreprinderile mici şi micro cu soluţii de leasing adecvate, pentru a le ajuta să depăşească actualul context generat de pandemie şi pentru a se dezvolta în continuare. Acest nou acord consolidează colaborarea noastră pe termen lung cu EFSE, pentru susţinerea întreprinderilor româneşti cu instrumente de finanţare potrivite".

Christoph Tiskens, Preşedintele Consiliului de Administraţie al EFSE: "Accesul la finanţare rămâne o prioritate esenţială în timpul şi după criza COVID-19. În calitate de jucător de top în sectorul financiar nebancar, Garanti BBVA Leasing este bine poziţionat să continue să sprijine întreprinderile mici şi micro, astfel încât acestea să îşi poată continua activitatea şi, în acest fel, să continue să genereze venituri şi locuri de muncă în aceste perioade dificile. Ne bucurăm că ne putem baza pe parteneriatul nostru de succes pentru a contribui la stabilizarea situaţiei financiare a antreprenorilor români".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb