GE Healthcare investeşte 50 milioane de dolari în dispozitivul de ultrasunete portabil Pulsenmore

S.B.
Companii / 4 iulie 2022

GE Healthcare investeşte 50 milioane de dolari în dispozitivul de ultrasunete portabil Pulsenmore

GE Healthcare a încheiat un acord pentru a investi până la 50 de milioane de dolari în start-up-ul israelian Pulsenmore, realizând un alt pas strategic în asigurarea sănătăţii de precizie.

Această investiţie are ca scop accelerarea adoptării globale a soluţiilor de ultrasunete de îngrijire la domiciliu de la Pulsenmore şi, de asemenea, va susţine demersurile companiei de a obţine autorizarea FDA din SUA şi extinderea la scară comercială. Pe lângă investiţia de capital, GE Healthcare va colabora cu Pulsenmore pentru a distribui produsele companiei în Europa şi pe alte pieţe, pe măsură ce acestea vor deveni disponibile pentru distribuţie comercială. De asemenea, cele doua companii vor colabora la dezvoltarea ofertelor de îngrijire medicală bazate pe ultrasunete, care să răspundă nevoilor pieţei în plină dezvoltare a produselor de îngrijire la domiciliu, care ar putea ajunge la 662,67 miliarde USD până în 2027, la o rată de creştere anuală compusă de 14,2%[i].

Se estimează că piaţa de telemedicină se va extinde la o rată de creştere anuală compusă (CAGR) de peste 30% în perioada 2022-2029[ii], marcând nevoia de tehnologii care pot îmbunătăţi monitorizarea de la distanţă şi luarea deciziilor clinice. Pulsenmore este bine poziţionat pentru această piaţă cu noua sa soluţie de ultrasonografie prenatală la domiciliu, care, conectată cu un smartphone, permite femeilor însărcinate să efectueze investigaţii cu ultrasunete acasă, în cadrul evaluărilor clinice de la distanţă efectuate de către furnizorul lor de asistenţă medicală.

CEO-ul şi fondatorul Pulsenmore, Dr. Elazar Sonnenschein, a declarat: "Parteneriatul nostru cu GE Healthcare este un vot de încredere în tehnologia noastră cu ultrasunete şi în compania noastră. Având poziţia de lider pe piaţă şi acoperirea GE Healthcare, suntem cu un pas mai aproape de realizarea viziunii noastre de a face ecografiile la domiciliu accesibile universal pentru îngrijiri de la distanţă şi de încredere, îmbunătăţind în cele din urmă sănătatea maternă pe tot globul. Prin acest parteneriat, vom accelera gradul de autonomie al femeilor în a-şi monitoriza în mod proactiv sarcina, în colaborare cu furnizorii lor de asistenţă medicală şi vom conduce următorul val de inovaţii cu ultrasunete de care vor beneficia atât pacienţii, cât şi furnizorii de servicii medicale."

Preşedintele şi CEO-ul GE Healthcare Ultrasound, Roland Rott, a declarat: "Furnizorii de servicii medicale prevăd o schimbare semnificativă a serviciilor de îngrijire de la unităţile tradiţionale la domiciliu, ceea ce va necesita o creştere a nivelului de calitate sau de acces. Îngrijirea la domiciliu reprezintă o oportunitate extraordinară pentru pacienţi, unităţi de asistenţă medicală, grupuri de medici şi furnizori de îngrijire la domiciliu, cu posibilitatea de a îmbunătăţi calitatea îngrijirii şi experienţa pacienţilor. Recunoaştem, de asemenea, dorinţa pacienţilor - în acest caz, femeile însărcinate - de a fi mai autonomi şi implicaţi în procesul de îngrijire medicală. Acesta este motivul pentru care investim în tehnologia inovatoare de ultrasunete de îngrijire la domiciliu de la Pulsenmore. Suntem încântaţi să adăugăm această ofertă complementară soluţiilor de diagnosticare cu ultrasunete, lider de piaţă pentru sănătatea femeilor şi îngrijirea primară, marcând un pas puternic înainte în asigurarea unei sănătăţi de precizie."

Pulsenmore se află în proces de dezvoltare a unor aplicaţii şi dispozitive suplimentare, inclusiv monitorizarea foliculară de la distanţă pentru femeile care au efectuat fertilizări in vitro (FIV), precum şi monitorizarea de la distanţă pentru insuficienţa cardiacă cronică (ICC) şi boala renală în stadiu terminal (IRST). Platforma de ultrasonografie prenatală Pulsenmore a fost deja implementată cu succes în Israel în parteneriat cu cel mai mare furnizor de servicii de sănătate din Israel, Clalit Health Services. Recent, medicii de la Centrul Medical Sheba din Israel au folosit dispozitivul pentru a efectua ecografii prenatale pe refugiaţii de la graniţa cu Ucraina, ca parte a unui nou "spital virtual" cu personal medical israelian care îngrijeşte persoanele rănite sau strămutate în urma conflictului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb