George Simion: "Îmi depun candidatura la prezidenţiale pentru ca România să rămână o ţară a păcii"

S.B.
Politică / 30 septembrie

George Simion: "Îmi depun candidatura la prezidenţiale pentru ca România să rămână o ţară a păcii"

Preşedintele AUR, George Simion, şi-a depus, luni, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale şi a afirmat că doreşte ca România să rămână o ţară a păcii şi ca toţii românii să beneficieze de bogăţiile ţării, informează news.ro.

El a fost însoţit de mai mulţi membri AUR care s-au aflat în ultimele zile în judeţul Galaţi, unde au ajuns persoanele afectate de inundaţii. Cei prezenţi au scandat: "De la Pechea din noroi, Simion în turul doi".

George Simion a mers, luni, la Biroul Electoral Central, unde şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

"Depunem astăzi împreună dosarul pentru alegerile parlamentare şi pentru alegerile prezidenţiale, pentru că anul acesta este un an decisiv pentru români, pentru oamenii care trebuie ajutaţi şi care au nevoie de sprijin din partea guvernului lor şi nu au parte de acest sprijin. Nu se fac în România baraje, diguri, infrastructură critică. Nu avem protecţie socială. Cei care chiar au nevoie de susţinerea statului ca să treacă peste momente grele nu o primesc aşa că îmi voi depune astăzi candidatura pentru ca România să rămână o ţară a păcii şi pentru ca toţi românii să beneficieze de bogăţiile ţării", a declarat Simion.

El a fost însoţit de mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR despre care a afirmat că au fost prezenţi în ultimele zile în judeţul Galaţi unde au ajutat victimele inundaţiilor.

"Vă mulţumesc din suflet tuturor că de şapte zile sunteţi alături de sinistraţi şi daţi un exemplu de solidaritate românească. Doar aşa putem ridica România din noroi, doar aşa putem reconstrui o ţară normală pentru copiii noştri, doar aşa ne putem aduce înapoi de peste hotare românii goniţi de guvernări succesive trădătoare", a afirmat preşedintele AUR.

La final, cei prezenţi au scandat: "De la Pechea din noroi, Simion în turul doi", referindu-se la faptul că ei au intervenit în localitatea Pechea, grav afectată de inundaţii, şi că liderul AUR va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Nu cred ca intelege ce inseamna pace structurala domnia sa. Pacea structurala nu poate fi creata cu politici de dreapta nationalista. E nevoie de o idelologie noua care sa inlocuiasca neoliberalismul incetatenit. Pacea structurala deriva dintr-un nou concept de economie, care inseamna impartirea resurselor Terrei in mod egal fiecarui cetatean al planetei. Terra e o singura tara, o nava spatiala iar noi toti suntem cetatenii ei, echipajul acestei nave. Suntem o singura rasa, rasa umana. La nivel de camp cuantic, camp al constiintei suntem unul, neseparati. Cei care vor sa ne controleze, sa ne manipuleze ne impart in natiuni, religii, etnii, spatii economice doar pentru a nu vedea cine ne controleaza. Sufletul nostru este o colectie de campuri magnetice care interactioneaza in permanenta cu alte campuri(suflete). Statele nationale ar trebui sa isi recapete dreptul regalian de a bate moneda pentru dezvoltare personala si investitii in factorul uman si tehnologic. De ce sa imprumutam de la institutii private? BCE poate sa creeze moneda pentru dezvoltarea UE...fara sa ne mai indatoram la bancherii care creeaza bani din neant, bani scripturali, adica acele credite care nu au acoperire in nimic pe care trebuie sa le rambursam...cu dobanzi si comisioane. De ce nu ar avea statele nationale si UE trezorerii coordonate iar BCE sa creeze moneda pentru Dezvoltarea planetei nu doar a UE? Doar asa vom avea pace structurala...sunt mai multe de scris. Va invit si pe voi la reflectie! Razboiul, conflictele de orice fel nu sunt o solutie....doar cooperarea duce la pace.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb