Germania, Polonia şi Cehia discută despre posibila reintroducere a controalelor la frontieră

F.D.
Internaţional / 25 septembrie 2023

Germania, Polonia şi Cehia discută despre posibila reintroducere a controalelor la frontieră

Germania discută cu Polonia şi Republica Cehă despre posibile "măsuri suplimentare ale poliţiei de frontieră", a declarat luni purtătorul de cuvânt al ministrului german de interne Nancy Faeser, relatează Agerpres.

La sfârşitul săptămânii trecute, ministrul german de interne a discutat cu privire la acest subiect cu ministrul ceh de interne şi, de asemenea, cu partea poloneză la nivel de înalt funcţionar public.

Nancy Faeser va discuta această chestiune cu omologul ei polonez "în scurt timp", chiar înainte de reuniunea de joi a miniştrilor de interne din UE, astfel încât să se poată lua măsuri suplimentare foarte rapid.

Purtătorul de cuvânt a declarat că este vorba de o prezenţă a poliţiei germane în întreaga zonă de frontieră, pentru a putea efectua controale, "dacă este necesar, de cealaltă parte a graniţei, aşa cum face Germania, de exemplu, cu Elveţia cu măsuri comune ale poliţiei de frontieră".

Un acord similar se află în prezent în discuţie cu Cehia şi Polonia, cu scopul de a reţine mai mulţi traficanţi de persoane.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al ministrului german de interne a subliniat că persoanele nu pot fi pur şi simplu întoarse înapoi de la frontieră şi că, dacă acestea solicită azil, cererile lor vor fi examinate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In afara de aceste 3 tari din articol sunt deja controale si la granite Italia, Austria si chiar si Franta. Asa ca tot acel lobby ca sa modifice legea Petrolului in schimbul aprobarii intrarii in Schengen e... O inselatorie publica! Egal de ineficient si fals ca si demersul cu ridicarea controalelor la frontiera cu Bulgaria! La ce ar fi buna ideea lui Tomac : sa treaca mai usor mafia migrantii pina in Romania si dupa asta mare galagie ca Romania nu controleaza migratia! D Tomac, inseamna ca ai ocupat degeaba locul in parlamentul european!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb