Globalworth dezvoltă două noi clădiri de birouri în nordul Bucureştiului

A.C
Companii #Construcţii / 26 februarie 2018

Globalworth dezvoltă două noi clădiri de birouri în nordul Bucureştiului

Globalworth Real Estate Investments anunţă finalizarea achiziţiei a două terenuri în zona de nord a Bucurestiului şi pregătirea pentru începerea lucrărilor de construcţie pentru două noi clădiri de birouri, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Ambele terenuri se află în zona Gara Herăstrău/Barbu Văcărescu din noul Central Business District: prima este situată între clădirile Globalworth Plaza şi Green Court B, iar cea de-a doua este adiacentă complexului de birouri Green Court, deţinut de asemenea de companie. În total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spaţii comerciale, preponderent birouri. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

În comunicat se precizează: "Primul teren va găzdui clădirea de birouri Globalworth Square. După finalizare, prevăzută pentru al doilea semestru al anului 2019, aceasta va oferi chiriaşilor săi spaţii de lucru care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate şi eficienţă energetică".

Cea de-a doua clădire va fi situată în cadrul complexului Green Court si va respecta standardele celor trei clădiri deja existente, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi din punct de vedere al calităţii şi eficienţei energetice. Aceasta va fi finalizată în cursul anului 2020.

Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth, a declarat: "Clădirile de birouri pe care le dezvoltăm în nordul Bucureştiului vin în continuarea misiunii noastre de a investi în proiecte de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, care promovează inovaţia, au un impact pozitiv asupra colaborării şi integrează cele mai recente tehnologii şi instrumente. Cu un lobby neconvenţional, un acoperiş verde şi spaţii de lucru flexibile, dispunând de ultimele tehnologii, Globalworth Square va deveni un punct de referinţă pentru mediul de business din Capitală, oferind garanţia unui spaţiu de lucru creativ, care încurajează performanţa".

Globalworth este o companie de investiţii imobiliare listată pe piaţa bursieră AIM care activează în Europa Centrală şi de Est.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb