Glovo obţine o finanţare Seria D de 150 milioane euro

I.V.
Companii / 6 mai 2019

Glovo obţine o finanţare Seria D de 150 milioane euro

Glovo, start-up cu o creştere rapidă pe piaţa de livrări, a obţinut o rundă de finanţare Seria D de 150 milioane de euro, condusă de compania Lakestar.

Start-up-ul originar din Barcelona ce livrează orice, de la mâncare gătită la produse din supermarket şi farmacie, va folosi această investiţie pentru a-şi susţine creşterea globală. Glovo se va concentra pe scalarea echipei de ingineri şi pe dezvoltarea aplicaţiei, mărirea ofertei de produse şi creşterea categoriei supermarket, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Echipa Glovo din România continuă să-şi diversifice mixul de parteneri şi produsele pe care le livrează, în ultimele luni semnând parteneriate cu unele din cele mai importante lanţuri de restaurante şi cafenele din lume precum McDonald's, Starbucks, Taco Bell şi Subway. Focus-ul pentru următoarea perioadă este expansiunea în toată ţara. Glovo s-a lansat în România în mai 2018 şi operează în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi. În luna martie, Bucureşti s-a aflat pe lista celor 5 oraşe cu cea mai mare creştere a comenzilor prin Glovo, alături de Kiev şi Istanbul.

Fondat în ianuarie 2015 de către Oscar Pierre, CEO şi co-fondator, şi Sacha Michaud, co-fondator, start-up-ul Glovo a crescut susţinut de investiţii de tip venture capital. Anul trecut, Glovo s-a lansat o dată la patru zile într-un nou oraş. La nivel global, compania numără în prezent peste 1000 de angajaţi şi este business-ul de livrări cu dezvoltarea cea mai rapidă în America Latină şi EMEA.

Runda de investiţii a fost condusă de Lakestar şi Drake, proprietar al francizei pizzeriilor Papa John's, şi a beneficiat de suport din partea unor noi investitori: Idinvest Partners, VC european, şi Korelya Capital, ce spirjină creşterea start-up-urilor europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb