GoCab Software a debutat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti

G.U.
Piaţa de Capital / 9 decembrie 2021

GoCab Software a debutat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti

GoCab Software, companie care dezvoltă şi operează aplicaţii utilizate în servicii de taximetrie, a debutat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul bursier CAB, conform unui anunţ al operatorului pieţei noastre de capital. GoCab Software este a 22-a companie care vine anul acesta la Bursă, iar listarea are loc în urma derulării unui plasament privat şi atragerii de la investitorii din piaţa de capital a 7,4 milioane de lei.

"Bursa de Valori Bucureşti este locul potrivit pentru antreprenorii care au viziune şi au nevoie de mecanisme de dezvoltare şi finanţare. Echipa GoCab este una tânără, cu planuri mari, şi ne bucurăm că a ales Bursa românească drept partener în această direcţie. Le urez succes în domeniul lor de activitate şi să se folosească de noul lor statut de companie listată cu înţelepciune şi în beneficiul acţionarilor şi investitorilor", a declarat Radu Hanga, Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.

"Decizia listării GoCab Software este cel mai important pas făcut atât pentru companie, cât şi pentru industria de taximetrie din România. Suntem prima companie din domeniul taximeriei care face acest pas uriaş la bursă. Încă de la înfiinţare, GoCab Software şi-a stabilit ca obiectiv integrarea, prin intermediul aplicaţiei, a unei game cât mai largi de produse şi servicii în beneficiul în principal al clienţilor, dar şi al şoferilor de taxi. Această decizie de listare la Bursă nu face altceva decât să ne aducă cu un pas mai aproape de obiectivul stabilit. Nu am fost şi nu suntem singuri pe acest drum, alăturarea celor 78 de acţionari, inclusiv din plasament privat, este lucrul care ne impulsionează, dar ne şi responsabilizează pe mai departe", a declarat Ninel Macarie , Director General şi co GoCab Software.

Plasamentul privat aferent majorării de capital social s-a derulat în luna august 2021 cu participarea a 57 persoane fizice şi 8 persoane juridice. În cadrul plasamentului au fost subscrise 17.278.220 acţiuni la un preţ de subscriere de 0,43 lei. Plasamentul privat şi listarea au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

"BRK Financial Group este fondator al GoCab Software, proiect in care a investit începând cu anul 2019 şi pe care l-a susţinut în fazele incipiente, iar acum am asistat GoCab Software din poziţia de Consultant Autorizat în demersurile care au precedat această listare. Mă refer atât la derularea plasamentului privat, în urma căruia GoCab a atras în cadrul unei majorări a capitalului social suma de 7,4 milioane lei, cât şi în îndeplinirea procedurilor şi formalităţilor aferente admiterii la tranzacţionare. Aceasta este cea de-a 10-a listare finalizată de către BRK Financial Group în anul 2021, peste cele mai optimiste aşteptări ale noastre", a declarat Monica Ivan, Director General, BRK Financial Group.

Potrivit sursei citate, fondurile atrase în cadrul plasamentului privat vor fi folosite, conform Memorandumului, pentru dezvoltarea aplicaţiilor GoCab, prin automatizarea proceselor utilizate în activitatea de taximetrie, precum şi pentru promovarea acestora în rândul şoferilor şi a potenţialilor clienţi.

Opinia Cititorului ( 34 )

  1. "Felicitari" vazatorilor pentru profit, dar si cumparatorilor pentru ca... exista.

    ...

    1. :))) e de la WINE ca are multipli faini! ;)

    Zici ca trag apa

    peste norocosi 

    1. Bine ca n-au venit in blugi si adidasi, precum seriful de la Agroland :))

      seriful tocnai ce a vandut 5 mil. de drepturi pentru 500.000 lei.

      jmecher baiat. 

      Pai doar nu te asteptai sa subscrie.Baga fraierii banii,el doar isi bate joc de ei.Poate baga si AG in faliment ca aia cu telefoane.

      Sa vezi ce afacere fac astia de au luat drepturile,deja pretul de subscriere e cam ca ala de piata.Ala de azi ca in cateva luni aduni AG de pe jos.Asta ca sa faca si el un sop ca nu poti sa nu te premiezi la asemenea succese. 

    alta petarda

    1. marca inregistrata Broker Cluj.:))))

      BRK închide anul pe minus din cauza petardelor reevaluate la 31.12.2021. Revenirea sub 0.1/acţiune e doar o chestiune de timp pentru ei.

      nu face mark to market la detineri peste 20%. raporteaza prin metoda punerii in echivalenta (equity method).

      Ei iau actiunile astea mai degeaba, le inregistreaza la cost. Apoi fac plasament majorari si baga publicul carne de tun.

      Daca e pericol sa inregistreze pierdere pe vreo una le plimba in sus si jos cu Andrici, Pascu etc

      Vezi miracolul FRB la 30.09 

    FRB si CAB marca BRK au in comun un singur lucru, se tranzactioneaza la sub 50% din valoarea plasamentului privat dinainte de listare. Cam nefericite plasamentele pentru clientii BRK ce cumpara pe pont.

    1. Cum adica FRB se tranzactioneaza la sub 50% din valoarea pp-ului? Te referi la pret? Daca da pretul a fost 0,5 in pp la frb, intelegi ce inseamna un start-up, o companie antreprenoriala, sau doar arunci cu hate?

      pump and dump, nimic entreprenorial aici

      sa nu uitam de REIT:))

      REIT, de la 0.58 maxim la listare la 0.2090 azi

      FRB, de la 1.50 maxim la listare la 0.5040 azi 

      CAB azi evolueaza pe la 0.19 dupa succesul din pp la 0.43

      ?!?!?  

      Poate a vrut sa se refere la PG( pretul de golaneala) de la debutul FRB-ului pe AeRO. Iti reamintesc ca PP-ul a fost 0,56 si nu 0,5. Diferenta e de 12%, e ceva nu?

      FRB-ul daca nu livreaza "ceva" pe termen scurt, un pret de 0,28 nu va mira pe nimeni. 

      ok cocos, ai dreptate cu 0,56 am zis asa ca era ridicola comparatia, dar hai sa iti zic ce mai e ridicola, si anume denumirea de PG. Auzi la el pret de golaneala, boss cine esti tu sa ii spui cumparatorului ce pret sa plateasca? trebuie sa intelegi ca exista bid si ask si toti au dreptate. Hai sa luam pe airclaim cu jmekerasu hulit acum de toata lumea: e vine la pp si pune o prima de emisiune zice asa: dati-mi fratilor ~6 lei pe actiune, si hop 3 luni mai tarziu vine unu in prima zi si zice: nu vreau sa ti dau 6, ia de aici 18 altfe nu facem tranzactia. Ca acesta din urma a fost o cohorta, pai crezi ca avocateu era prost sa nu vanda? pune te in locul lui - te bate brusc etica si nu vinzi?

      We are AeRO, if you want to give us your money, we’ll take it. 

      Lasati vrajelile pe aici si apucati va de facut bani, fa tu o evaluare la gocap si vezi daca nu cumva merita sa intri la

      cumparare. Ciao noapte buna 

      REIT e un start-up, da-i o sansa, lasi aicea un comment de hate fara niciun argument. Fix de aia nu s a dezvoltat bvb, nu au venit companii. acum ca vin strambam din nas, nu mai pot cu voi, mentalitate de morometii, stati la poarta sa barfiti ceva productiv nu faceti

      nu merita

      Da, mai dati-i o sansa lui Grigore, ca-n bancul cu blonda

      Bai voi ii credeti pe toti cretini? 

      Star taxi sta de 4-5 ani intre 2-3 milioane venituri pe an si astia de la CAB scriu 12 anul asta si 37 la anul!!! Sunt milioane de taxiuri?Cat da unul la o aplicatie? Ca de fapt da la 2 ala care lucreaza cu ele. Asta din 100 pe zi cat cere proprietarul unde intra si carburantul.

      Si CLAIM zicea ca face suta de milioane in 2 ani. APP zice ca o sa creasca de 50 de ori, firma care nu va face profit peste doi ani cat un arhitect bun! Sa nu zic fotbalist din mamaLiga 1 

      :))))) la ce viteza de topit banul este la frb&cab sunt necesare alte sanse impachetate intr-un mare fel

    O nouă listare de succes, supraevaluată. Mare minune daca se va menține peste 0.1

    hai ca i bine s a strigat SOP :))

    prima convocare dupa succesul rasunator de azi,se ingrijesc de reglementat sop ul 

    azi au anuntat si tradeville cu corner stone un succes fantastic,reusesc sa listeze o companie unde au vandut 3=trei la suta din actiuni

    de cand simteam nevoia unei actiuni cu 3% float 

    Aplicația de comenzi de taxi GoCab – investiție de 800.000 euro a companiilor din Grupul BRK

    Pe lângă acesta, compania a dezvoltat și aplicația de comenzi de taxi GoCab, în care companiile din grupul BRK au investit circa 800.000 euro, ne-a spus Sorin Mușat, membru fondator și președinte Romlogic și președedinte CA GoCab Software.

    1. hahaha

      dupa aia au bagat clientii la evaluare x20

      mai vand la jumate, la sfert(poate si azi) ei fac profit ca lumea si fraierii sunt prajiti 

    0,045 lei/actiune a costat cab

    1. Le-a zis asta alora din plasament?!

      sumele atrase nu pot fi de la retaileri, sunt implicati si institutionali. nu fondurile de pensii desigur, bidonasele din universul sif muntenia swiss brk si altii ca ei

      O companie de incredere brk

      Pai daca e asa se cheama frauda si inselaciune

      scrie si in memorandum ca e frauda,au facut majorari fix inainte de plasament in care si-au con vertit creantele in actiuni la 0,1

      apoi imediat au plasat noi actiuni la 0,43 

      deci actiunile s-au facut de peste 4 ori de pe o zi pe alta desi ele s-au inmultit puternic si forma tot nimic nu facea

      de ieri vand ai lor ca au profit garla 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb