GORGHIU:  "Nu există niciun fel de acuzaţie la adresa lui Orban"

Adina Lateş
Politică / 2 martie 2016

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, astăzi, că, în prezent, nu există niciun fel de acuzaţie la adresa candidatului liberalilor la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, punctând că PSD duce o campanie "mizerabilă".

"Dl Ponta cred că spune despre trei sferturi din România că este hoaţă din pricina fricii umbrei domniei sale. În acest moment, nu există niciun fel de acuzaţie la adresa lui Ludovic Orban, dacă ar fi existat un capăt de aţă lucrul acesta ar fi fost speculat de PSD de o mie de ori", a declarat Gorghiu, la Adevărul Live.

Campania pentru alegerile locale va fi, potrivit liderului PNL, cea mai "mizerabilă" de după prezidenţiale. "Va fi o campanie care, din păcate, nu va fi pe proiecte de substanţă, ci de atacare a candidaţilor. Este singura reţetă pe care PSD o ştie. Aleg de fiecare dată un mod de campanie agresiv, mizerabil, cu atacuri la persoană, care s-a dovedit a fi o carte pe care PSD pierde", a punctat Gorghiu.

Ea a menţionat că o mare parte a proiectului lui Cristian Buşoi pentru Capitală va fi preluat de Ludovic Orban.

Gorghiu a precizat că i-a propus lui Buşoi să-şi asume candidatura la Primăria sectorului 1, însă acesta a refuzat. "I-am propus candidatura la unul din sectoare, mi-ar fi plăcut să-şi asume candidatura la Primăria sectorului 1, însă a refuzat. Sunt absolut convinsă că ar fi câştigat", a adăugat liderul PNL.

Potrivit acesteia, Gabriela Firea şi Şerban Nicolae ar fi candidaţi buni din partea PSD pentru Primăria Capitalei.

"Doamna Firea este un candidat bun, la care noi ne uităm cu foarte multă atenţie. Există un Şerban Nicolae care ar fi un candidat bun, în sensul în care merită toată atenţia noastră. Este un candidat care are emblema PSD pe el. (...) Dl Tăriceanu este la fel de PSD-ist precum Gabriela Firea şi Şerban Nicolae", a spus Alina Gorghiu.

Aceasta a afirmat că există deschidere pentru discuţii în vederea unor alianţe la locale cu M10, Partidul ''200 pentru Bucureşti'' şi cu Uniunea Salvaţi Bucureştiul a lui Nicuşor Dan.

"Nu am discutat nimic. Nici nu avem candidaţii desemnaţi. Se pot face discuţii. Cred că cel mai sănătos este să nu se poarte în public. Deschiderea mea există, o voi concretiza într-un viitor apropiat, după ce voi discuta cu colegii mei din conducere. Rămâne de văzut ce deschidere găsim în partea cealaltă, dacă putem face o construcţie în viitor sau nu", a indicat copreşedintele PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb