Graham Kilbane, COO AREOF: "Centrele comerciale trec într-o nouă etapă de dezvoltare"

F.A.
Companii / 22 noiembrie 2012

Târgul internaţional de retail real estate MAPIC (Marche Professionelle Imobiliere Comerciale), care a avut loc între 14- 16 noiembrie la Cannes, a abordat în ediţia din acest an teme legate de influenţele erei internetului, smartphone-urilor şi tabletelor asupra sectorului de retail.

La MAPIC au fost prezenţi 2.300 de retaileri, 840 de investitori, peste 3.000 de dezvoltatori, brokeri imobiliari şi consultanţi, autorităţi locale din diferite ţări etc.

Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) a fost una dintre puţinele companii cu prezenţa în România care a participat la MAPIC în calitate de expozant.

"În cadrul seminariilor au fost prezentate aplicaţii inovative de marketing digital pentru smartphone-uri şi realitatea augmentată, cu un impact direct asupra zonei de retail, pe care dorim să le încorporăm în planul de marketing din 2013 pentru centrele noastre comerciale", a declarat Graham Kilbane, COO Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF).

Graham Kilbane a precizat: "Retailul este oarecum la limita de a ţine pasul cu era digitalizării şi a comunităţilor online. Unele companii din zonă comercială privesc internetul ca fiind un < < duşman > > al comerţului clasic, ceea ce cred că este atât neproductiv, cât şi destul de conservator... Adevărul este că o lume a iPad-urilor, smartphone-urilor şi "like"-urilor oferă practic nenumărate posibilităţi de a comunica şi a atrage consumatorii în magazine şi centrele comerciale".

În România, Argo Real Estate Opportunities Fund deţine patru parcuri de retail- Shopping City Sibiu, Shopping CitySuceava, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi- cumulând o suprafaţă totală închiriabilă de 271.000 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb