Grampet-GFR, invitat să participe la privatizarea operatorului feroviar de marfă din Grecia

F.A.
Companii / 7 august 2013

Grampet-GFR, invitat să participe la privatizarea operatorului feroviar de marfă din Grecia

Grupul de companii Grampet-GFR a primit o invitaţie formală din partea autorităţilor elene să participe la privatizarea operatorului feroviar de stat de transport de marfă pe calea ferată din Grecia, Train OSE, conform unui comunicat remis redacţiei.

"La acest proces de privatizare au mai fost invitaţi până acum doar nume grele de pe piaţa mondială a transportului şi logisticii. Astfel, pentru privatizarea Train OSE, alături de Grampet Group vor mai participa, printre altele, un consorţiu format din Căile Ferate Ruse (RZD) şi Societatea Căilor Ferate din Franţa (SNCF), dar şi COSCO (China Ocean ShippingCompany), cel mai mare furnizor de servicii de logistică şi shipping din China", anunţă Grampet.

Gruia Stoica, preşedintele Grampet Group, a declarat: "În numele celor 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, care au adus împreună compania la acest nivel, cât şi al managementului, suntem mândri de invitaţia de a participa la privatizarea operatorului de stat de transport feroviar de marfă din Grecia, alături de companii precum RZD, SNCF şi COSCO. Este o recunoaştere binemeritată a muncii pe care am depus-o cu toţii vreme de 13 ani. Grupul de companii Grampet-GFR confirmă încă o dată că este un ambasador al României în lume, in spaţiul economic şi al transportului şi logisticii. Nu aşteptăm nici laude, nici felicitări, dar ne-am dori să ne putem derula proiectele şi în ţară în aceleaşi condiţii de respect şi justă apreciere pentru plus valoarea pe care o producem pentru întreaga societate românească, plus locuri de muncă şi venituri la bugetul de stat. Invitaţia pe care am primit-o să participăm la privatizarea Train OSE sper că mai lămureşte o dată soliditatea şi bonitatea noastră ca agent economic".

Privatizarea operatorului de stat de transport feroviar de marfă din Grecia este a treia privatizare internaţională la care Grampet Group participă de la începutul acestui an, după privatizarea companiilor similare din Croaţia şi Bulgaria.

Grampet Group a câştigat privatizarea din Croaţia pentru HZ Cargo, în faţa unor alte companii europene cu reputaţie, precum AWT şi Rail Cargo Austria, iar în Bulgaria grupul se află în "pole-position pentru BDZ Cargo, aşteptând decizia guvernului bulgar în legătură cu reluarea procedurii de privatizare", se mai arată în comunicat.

În plus, GFR a fost desemnat câştigător al procesului de privatizare a CFR Marfă în data de 20 iunie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cam toate tarile balcanice au realizat,intr-un final,ca nu mai au infrastructura feroviara,si ca daca gasesc un fraier care sa-i scoata din galeata,sunt bucurosi sa vanda.

    Ramane de vazut cati bani vor trebui sa cheltuiasca noii operatori pentru a aduce la lumina fiarele vechi din aceasta fundatura a Europei. 

    Felicitari GFR din Romania. Va doresc succes in aceasta zona din Sudul Europei.... Un mare zvon va dezvaluiesc acum si anume : Am auzit din anumite surse ca noua formatie politica MISCAREA POPULARA ar vrea sa participe la privatizarea CFR marfa . Sursa de finantare de la Bank Of Cipru..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb