Greenpeace România şi Centrul de Resurse Juridice: Documentaţia de mediu depusă de Roşia Montană Gold Corporation, depăşită

F. A.
Macroeconomie / 3 mai 2010

Greenpeace România şi Centrul de Resurse Juridice solicită Ministerul Mediului şi Pădurilor respingerea documentaţiei depuse în vederea obţinerii acordului de mediu pentru demararea exploatării aurifere de la Roşia Montană, de către compania Roşia Montană Gold Corporation, informează un comunicat remis redacţiei.

"Documentaţia depusă la Ministerul Mediului şi Pădurilor este depăşită. Conform sentinţei 157/2007 emisă de Curtea de Apel Braşov, Muntele Carnic nu mai poate fi exploatat, deci trebuie exclus din acest proiect", a declarat Cătălina Radulescu, avocat reprezentant Centrul de Resurse Juridice.

"Muntele Carnic trebuie protejat, având în vedere valoarea sa arheologică de mare importanţă. Greenpeace a cerut Ministrului Culturii şi Patrimoniului Naţional demararea de urgenţă a procedurii de includere a zonei Roşia Montană în patrimoniul UNESCO", a menţionat Crisanta Lungu, coordonator de campanii Greenpeace.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Intentia Greenpeace de a cere Ministerului Mediului si Padurilor respingerea cererii de autorizatie de mediu pentru exploatatia aurifera de suprafata de la RM, ceruta de Gabriel Resources Gold Corporation este salutara! Sa vedem daca vor si promotorii proiectului RM cei cunoscuti su denumirea BVB! Si mai nou sa vedem cum vor reactiona excrocii internationali ascunsi sub masca de investitori onorabili dnii G.Soros si Kaplan Mai ales ca primarul liberal al municipiului Baia Mare care se opune proiectului a fost deja incarcarat cu ajutorul instrumentului DNA la ordinul primului B din tripleta citata, la sugestia luiV, partizanul si artizanul afacerii RM!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb