Grevă generală la Poşta Română în data de 1 Aprilie

T.B.
Miscellanea / 31 martie

Grevă generală la Poşta Română în data de 1 Aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a pus la dispoziţia salariaţilor toate posibilităţile financiare ale Companiei pentru evitarea acestui conflict colectiv de muncă. Compania a solicitat medierea, însă reprezentanţii SLPR au refuzat acest lucru, se arată într-un comunicat al companiei. În contextul în care negocierile intense purtate încă de la finalul anului trecut între Compania Naţională "Poşta Română" şi SLPR nu au ajuns la un rezultat, iar SLPR a decis declanşarea grevei generale a unei părţi a angajaţilor, Poşta Română face următoarele precizări, potrivit sursei:

"1. Compania Naţională "Poşta Română" va asigura întocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale şi legale a trimiterilor şi drepturilor sociale pentru toţi clienţii, iar o întârziere a acestora este exclusă. Asigurăm toţi clienţii, partenerii şi instituţiile bancare de stabilitatea şi funcţionalitatea serviciilor, precum şi de soliditatea politicilor de management aflate în curs.

Precizăm că escaladarea conflictului de muncă este una artificială, iar Compania Naţională "Poşta Română" a luat toate măsurile pentru depăşirea acestuia.

Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale "Poşta Română" că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, aşa cum ne-am asumat angajamentul!

2. Compania Naţională "Poşta Română" precizează că majoritatea covârşitoare, peste 80% dintre salariaţi, îşi va îndeplini atribuţiile de serviciu cu profesionalism, ca şi până acum! La conflictul colectiv de muncă au aderat, în scris, aproximativ 20% din angajaţii Companiei".

Conform datelor din comunicat, "Vreau să îi asigur, în primul rând, pe toţi cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale "Poşta Română" că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp, până la 15 aprilie, aşa cum ne-am angajat până acum! Informaţiile cu privire la afectarea populaţiei sunt false şi sunt transmise cu rea-credinţă!", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

"Compania Naţională "Poşta Română" a luat toate măsurile necesare, la nivelul conducerii şi va depune în continuare toate eforturile pentru a depăşi acest conflict colectiv de muncă. Acum ţine doar de reprezentanţii SLPR să ia cele mai bune decizii pentru angajaţii pe care îi reprezintă!, adaugă sursa".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Dragă Sebastian,

    Știu că te ai născut capitalist. Veros la fel ca tatăl tău. 

    Vezi că băieții tăi de la tineretul așa zis liberal al sectorului 1, nu se mai opresc din furăciuni. Oprește i și spune le managerilor de top liberal să mai pună un leuț la salariile anemice ale oamenilor ăstora. 

    Poate, dc dai ordin de zi pe unitate, or să te pună postașii în pomelnicul de Paște!

    Ați omorât Scrisoarea!  

    Pai Posta nu e in greva de 35 de ani? Asa lasa impresia!

    Oricum noua ne intra pensiile speciale direct in cont...daca ar avea vreo cativa speciali pe sector, ati vazut vreun factor postal sa care de sacii cu banii?

    Noi te iubim si te votam in continuare Ciolacule, iubire in forma continuata cum ar zice un adevatat magistrat... atata timp cat ai grija de noi si de banutii nostri! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb