Grupul BCR şi Arval România finalizează procesul de preluare a flotei gestionate de BCR Fleet Management

G.D.
Bănci-Asigurări / 1 noiembrie 2022

Grupul BCR şi Arval România finalizează procesul de preluare a flotei gestionate de BCR Fleet Management

Grupul BCR şi Arval România au finalizat acordul pentru transferul unei părţi din activitatea de leasing operaţional a BCR Fleet Management, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Consiliul Concurenţei a validat tranzacţia prin care Arval România preia de la 1 noiembrie 2022 controlul asupra flotei apreciind că această achiziţie nu ridică obstacole în zona concurenţei.

Noul parteneriat creat între două branduri reper ale industriilor bancare şi de leasing operaţional va include activităţi viitoare comune de promovare a serviciilor de mobilitate sustenabilă, în linie cu strategiile şi direcţiile de dezvoltare ale ambelor companii.

"Suntem foarte încântaţi de acest parteneriat şi am toată convingerea că, împreună cu BCR, vom putea dezvolta noi produse şi descoperi noi oportunităţi de dezvoltare la nivelul pieţei locale. Implicarea activă a echipelor BCR si Arval a accelerat întregul proces - de la tranzacţie şi până la integrarea clientelei în sistemele noastre, iar acest lucru ne-a permis să punem la dispoziţia clienţilor, într-un timp record, întreaga gamă de produse şi servicii pentru a răspunde unei nevoi din ce in ce mai ridicate de mobilitate şi tranziţie energetică.

Datorită eforturilor susţinute ale unui partener de talia si cu expertiza BCR-ului, putem afirma cu mândrie că poziţia obţinută la începutul anului, aceea de lider în segmentul de Leasing Operaţional Full service a fost reconsolidată", a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.

"Într-o perioadă de continuă schimbare, parteneriatele reprezintă cheia pentru consolidarea business-ului şi deschiderea către noi oportunităţi de piaţă. Pentru Grupul BCR, finalizarea cu succes a acestei tranzacţii înseamnă ajustarea strategiei cu privire la produsul de leasing operaţional şi oferirea către clienţi a unor soluţii îmbunătăţite în cooperare cu un partener cu o expertiză globală în zona de mobilitate şi administrare a flotelor. Aş vrea să le mulţumesc tuturor echipelor implicate în concretizarea acestui parteneriat", a declarat Bogdan Speteanu, Director Executiv Produse Corporate BCR.

Întregul proces a beneficiat de consultanţă susţinută din partea companiilor RTPR pentru Arval Romania şi Filip & Company pentru BCR, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb