GRUPUL CITY GRILL: Investiţie în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş

Mihaela Dan
Companii #Construcţii / 21 mai 2018

Investiţie în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş

Grupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruş de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu, conform comunicatului de presă remis către redacţie.

Daniel Mischie, CEO Grup City Gril, a declarat că: "Pescăruş este un restaurant cu tradiţie, un spaţiu-destinaţie care atrage deopotrivă un public tânăr şi un public nostalgic. Restaurantul performează la nivelul aşteptărilor şi se încadrează pe traiectoria de creştere pe care am gândit-o în 2015, când am decis să includem acest brand în portofoliul Grupului. Vedem o creştere constantă, de două cifre, de la an la an. În acest context, investiţia noastră în reamenajarea interiorului este pasul firesc pentru a aduce restaurantul în actualitate, păstrându-i farmecul unic care atrage clienţii de câteva zeci de ani".

Investiţia în reamenajarea restaurantului Pescăruş face parte din proiectul de investiţii în dezvoltarea reţelei de restaurante şi restaurări demarat de Grupul City Grill în acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.

Conceptul de reamenajare şi repoziţionarea restaurantului Pescăruş au fost dezvoltate de arhitectul şi designerul Mihai Popescu, alături de agenţia Homemade Stuff, plecând de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie bucureşteană. Lucrările de reamenajare au durat 3 luni, timp în care a fost realizată şi piesa centrală a spaţiului, instalaţia tip candelabru care se remarcă în interior, se mai arată în comunicat.

Claudiu Leonte, managing partner Homemade Stuff, susţine că "Celebrul arhitect şi designer, Mihai Popescu a acceptat provocarea de a regândi spaţiul interior al restaurantului. El a reinterpretat prin amenajare atmosfera unei sufragerii bucureştene. O sufragerie atemporală, un loc de masă şi petreceri din casele cu ştaif ale capitalei, un loc confortabil, cu o eleganţă intimă şi deschidere spre conversaţie. Piesa centrală a amenajării este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice oferă valoare contextului, reprezintă o invitaţie la imaginaţie şi pune în valoare istoria şi încărcătura emoţională a spaţiului".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb