Grupul "Endava" estimează afaceri cu 22% mai mari

E.O.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 august 2011

Grupul britanic "Endava" estimează pentru următorul an financiar o creştere a afacerilor la nivel consolidat cu 22%, la peste 40 de milioane de euro. Prognoza de creştere pentru acest an este similară cu avansul înregistrat de grup în 2010, când afacerile companiei au consemnat o creştere de 25%, la peste 33 de milioane de euro.

"Endava", societate care livrează soluţii software specializate pentru fonduri mutuale şi fonduri de pensii, asigurări de viaţă, respectiv integrare sisteme software de CRM, brokeraj, management credite, a înregistrat o creştere a vânzărilor, pe piaţa noastră, în special pe segmentul soluţiilor software specializate pentru sectorul financiar-bancar, integrarea de sisteme şi, respectiv, servicii de securitate în domeniul plăţilor online, potrivit lui Marian Popa, Managing Director al companiei pentru regiunea Europei Centrale şi de Est: "Pe piaţa din România, cererea din partea clienţilor locali este diferită".

Vânzările companiei către clienţii din regiunea Europei Centrale şi de Est reprezintă aproape 10% din totalul afacerilor "Endava". Cei mai mulţi angajaţi ai societăţii se regăsesc în România şi Moldova.

"Pieţele occidentale sunt tot mai interesate de externalizarea în regim near-shoring a serviciilor IT la un raport cost/beneficiu ridicat, iar România este una dintre locaţiile care prezintă interes datorită accesului la competenţe IT la costuri comparativ mai mici, dar şi de apropierea geografică şi cultura similară", a explicat domnul Popa.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb