Grupul german Tmax îşi triplează facilitatea de producţie din CTPark Sibiu

I.A.
Companii / 28 aprilie 2023

Grupul german Tmax îşi triplează facilitatea de producţie din CTPark Sibiu

Grupul CTP, dezvoltator şi administrator listat de spaţii industriale şi logistice din Europa Continentală, îşi dezvoltă parteneriatul cu Tmax, producătorul german de sisteme de izolare fonică şi termică pentru motoare din sectorul auto, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit comunicatului, grupul german Tmax a intrat pe piaţa din România în 2021 prin lansarea facilităţii de producţie din Sibiu, care s-a alăturat celor existente deja în Germania, Serbia, Italia, China şi Statele Unite ale Americii, pentru a reduce riscurile care ar putea apărea la nivel global, îmbunătăţind în acelaşi timp capacitatea de livrare. O nouă linie de produse care conţine materiale izolatoare textile a fost repartizată unităţii de producţie din Sibiu, care se află în CTPark Sibiu şi deserveşte clienţii din toată Europa.

Thorsten Thom, CEO Tmax Group a declarat: "România s-a dovedit o piaţă foarte bună pentru grupul Tmax, a cărui prezenţă s-a extins astfel în şase ţări. Am decis să creştem şi mai mult în CTPark Sibiu, un parc industrial care ne-a oferit cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţii, precum şi avantaje competitive în termeni de calitatea spaţiului pentru a recruta cu uşurinţă".

Conform sursei citate, extinderea Tmax la Sibiu nu creează doar noi locuri de muncă pentru specialiştii locali, ci şi oportunităţi de creştere pentru economia locală. Oferă, de asemenea, un avantaj strategic, întrucât locaţia Sibiului în centrul României plasează unitatea de producţie în imediata apropiere a altor ţări europene.

CTPark Sibiu este situat la jumătatea distanţei dintre Bucureşti şi graniţa cu Ungaria, aproape de două rute europene importante, E68 şi E81, şi oferă acces uşor atât la graniţa de sud, cât şi la cea de vest a ţării. Parcul industrial se întinde pe aproximativ 25.000 de metri pătraţi şi va fi extins cu încă 20.000 de metri pătraţi în următoarele 12 luni.

Sursa citată notează, CTP deţine şi un al doilea parc industrial în Sibiu, CTPark Sibiu East, care se află la doar 300 de metri de autostrada A1 Sibiu-Nădlac. CTP deţine depozite de clasa A, cu o suprafaţă totală de aproximativ 2,5 milioane mp, în numeroase oraşe din România, precum: Bucureşti, Arad, Braşov, Craiova, Deva, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda sau Târgu Mureş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb