GTM Managing Services lansează Carfix Connect

G.U.
Companii / 15 februarie 2022

Sorin Iacob, CEO al GTM Managing Services

Sorin Iacob, CEO al GTM Managing Services

GTM Managing Services, compania românească care a dezvoltat aplicaţia de mobil Carfix pentru managementul autoturismului personal, anunţă lansarea Carfix Connect, un ecosistem complet de soluţii business to business pentru profesioniştii din industria auto, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Carfix Connect este o platformă online care facilitează colaborarea directă între companiile implicate în fluxurile de daună, reparaţie sau vânzare a autoturismelor. Platforma se adresează asiguratorilor, brokerilor de asigurare, reparatorilor auto, companiilor de leasing şi dealerilor auto.

Potrivit dezvoltatorilor, Carfix Connect reuneşte într-o singură platformă de tip cloud toate fluxurile de administrare şi de management necesare profesioniştilor din industria auto şi este cea mai complexă platformă de acest fel existentă pe piaţa din România.

"Ne-am propus ca prin Carfix Connect să oferim cel mai avansat sistem de management pentru profesioniştii din industria auto. Am creat un mediu care permite conectarea tuturor companiilor implicate în fluxul de daună, reparaţie sau vânzare, într-o singură platformă.

Aceasta înglobează toate procesele esenţiale necesare companiilor din industria auto, cele mai importante dintre ele fiind:

- calculul instant al costului reparaţiilor şi reviziilor;

- administrarea dosarelor de daună (avizare, constatare, aprobare, plată);

- comandarea pieselor de schimb;

- gestionarea maşinilor rulate de la achiziţie la vânzare;

- stabilirea valorii de piaţă a automobilelor;

- estimarea costurilor de întreţinere ale parcului auto;

Pe lângă acestea, Carfix Connect oferă şi multe alte operaţiuni specifice. În acest fel, venim în sprijinul companiilor, oferindu-le toate instrumentele de care au nevoie pentru eficientizarea activităţii, pentru creşterea productivităţii şi reducerea costurilor operaţionale", declară Sorin Iacob, CEO al GTM Managing Services.

Potrivit sursei citate, Carfix Connect este integrată cu Carfix App, aplicaţia pentru constatarea 100% online a daunelor auto, şi permite companiilor conectarea instant cu parteneri, furnizori şi clienţi într-un singur loc.

Achiziţia şi vânzarea de maşini rulate este mult mai uşoară cu ajutorul modulului dedicat din platformă, acesta acoperind integral circuitul parcurs de o maşină de la intrarea în stoc până la vânzare. Este un flux validat deja de peste 60% din reţeaua de dealeri Renault Selection, reţeaua de vânzări de vehicule rulate a grupului Renault, care a adoptat soluţia încă din faza de testare.

"Ideea platformei a apărut din necesitatea identificată în piaţă de a aduce în acelaşi loc toate procesele necesare companiilor care activează în domeniu, indiferent că sunt companii de leasing, dealeri, reparatori sau asiguratori. Până acum, companiile utilizau două sau mai multe platforme pentru procese diferite, ceea ce îngreuna activitatea acestora. Soluţia Carfix Connect a fost deja adoptată în peste 60% din reţeaua Renault Selection, încă din perioada de testare, ceea ce validează necesitatea unei astfel de platforme şi eficienţa ei", a precizat Sorin Iacob, CEO al GTM Managing Services.

Dezvoltarea platformei Carfix Connect a durat 16 luni şi a fost realizată cu o investiţie de 275.000 euro. Utilizarea platformei de către companiile din sectorul auto este posibilă în baza unui abonament lunar a cărui valoare porneste de la 150 euro fără TVA. Reprezentanţii companiei estimează că în 2022, platforma Carfix Connect va fi utilizată de peste 100 de companii şi va genera venituri totale de aproximativ 300.000 euro.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb