HANNOVER RE: Pagubele provocate de furtuna Harvey evaluate la mai puţin de trei miliarde de dolari

Ziarul BURSA #Internaţional / 29 august 2017

Pagubele provocate de furtuna Harvey evaluate la mai puţin de trei miliarde de dolari

Astăzi, Donald Trump vizitează Texasul

Pierderile provocate de uraganul Katrina în 2005 s-au ridicat la 80 de miliarde de dolari, iar cele provocate în 2012 de uraganul Sandy - 36 de miliarde de dolari

Pagubele provocate de furtuna tropicală Harvey vor fi mult mai mici decât cele provocate de uraganele Katrina şi Sandy care au lovit New Orleans şi New York, potrivit analiştilor de la grupul german Hannover Re, citaţi de Reuters.

Preşedintele american, Donald Trump, va merge marţi în Texas, stat lovit de puternicul uragan Harvey şi confruntat cu inundaţii fără precedent, a anunţat Casa Albă, potrivit AFP. "Suntem pe punctul de a coordona aspectul logistic cu statul şi responsabilii locali", a declarat purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei SUA, Sarah Sanders.

Anterior, Donald Trump afirmase că se va deplasa în Texas numai atunci când vizita sa nu va "incomoda" echipele de salvare.

Hannover Re, una din cele mai mari companii de reasigurări din lume, apreciază că pierderile provocate de uraganul Katrina în 2005 s-au ridicat la 80 de miliarde de dolari, iar cele provocate în 2012 de uraganul Sandy s-au ridicat la 36 de miliarde de dolari.

"În cazul uraganului Harvey vorbim de o magnitudine mult mai mică decât a celorlalte două uragane, Katrina şi Sandy", a declarat un purtător de cuvânt de la Hannover Re. Potrivit acestei surse, citate de Agerpres, pentru că industria asigurărilor încă evaluează costurile, pierderile asigurate provocate de furtuna Harvey sunt estimate până acum la mai puţin de trei miliarde de dolari.

Furtuna tropicală Harvey a lovit sud-estul statului american Texas, obligând mii de persoane să se refugieze din calea apelor. Cel puţin două persoane şi-au pierdut viaţa în urma furtunii considerată cel mai puternic fenomen meteo de acest fel care s-a abătut asupra Texas în ultimii 50 de ani.

Companiile de reasigurări acţionează ca o plasă de siguranţă financiară pentru companiile de asigurări, plătind o parte din marile solicitări de despăgubiri pentru furtuni şi cutremure, în schimbul unei părţi din prima de asigurări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb