Hesburger continuă expansiunea în România şi deschide un nou restaurant în Aeroportul Internaţional "Henri Coandă"

R.S.
Miscellanea / 12 august

Hesburger continuă expansiunea în România şi deschide un nou restaurant în Aeroportul Internaţional "Henri Coandă"

Hesburger îşi continuă expansiunea planificată în România şi deschide al doilea restaurant din ţară, în incinta Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Începând de astăzi, toţi românii şi turiştii care tranzitează cel mai mare aeroport din ţară se pot bucura de o gamă largă de produse de calitate - burgeri, tortillas, bunătăţi crocante, salate, delicatese speciale vegetariene, deserturi şi celebrele noastre sosuri, preparate după reţete originale. Avem mare încredere în acest parteneriat prin care deschidem noul restaurant şi, de acum, activăm într-un important terminal, cu un flux ridicat de pasageri, care se vor bucura de produsele noastre şi de gustul Finlandei." spune Ieva Salmela, International Development & Marketing Director, Hesburger.

Noul restaurant este deschis în regim de franciză şi este amplasat după zona de check-in a aeroportului. Anterior, în mai, Hesburger şi-a anunţat intrarea în România şi deschiderea primului restaurant, la Râmnicu Vâlcea, potrivit comunicatului.

Produsele Hesburger sunt recunoscute pentru gustul şi calitatea oferite, la baza fiind sosurile Hesburger, create după reţete originale şi produse în propriile fabrici din Finlanda şi Lituania, dar şi faptul că se foloseşte 100% carne de vită în chiftelele din burgerii săi.

Compania finlandeză, fondată de Heikki Salmela împreună cu soţia sa, Kirsti Salmela, şi-a început afacerea de fast-food în 1966, în micul oraş Naantali.

De-a lungul anilor, Hesburger şi-a extins lanţul de restaurante la nivel internaţional, iar acum numără 274 de locaţii în Finlanda, 61 în Lituania, 52 în Estonia şi Letonia, 31 în Bulgaria, 7 în Ucraina, 2 în Germania şi unul în Polonia. Hesburger are peste 6.000 de angajaţi doar în Finlanda, iar, la nivel internaţional, numărul total al angajaţilor lor depăşeşte 8.700 de persoane.

În anul 2023, cifra de afaceri din vânzări pentru toate restaurantele Hesburger din Finlanda a fost de 286 milioane de euro, iar pentru cele situate în afara Finlandei, de 172 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb