Holcim România închiriază un spaţiu în complexul de birouri Oregon Park

D.T.
Companii / 31 martie 2023

Alina Necula, Country Manager Lion's Head România

Alina Necula, Country Manager Lion's Head România

Holcim România confirmă angajamentul de sustenabilitate asumat prin acţiuni şi dovezi operaţionale, stimulând tranziţia spre un mediu construit mai verde prin închirierea unui spaţiu de 2282 mp în clădirea de birouri B din Oregon Park, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, alegerea a fost făcută în contextul adoptării noului model de decarbonizare a construcţiilor şi a noii identităţi de brand, recent lansate de Holcim (Romania), prin care compania îşi propune: decarbonizarea operaţiunilor Holcim, livrarea de soluţii şi produse cu amprentă scăzută de CO2, dezvoltarea de soluţii pentru clădirile viitorului şi încurajarea utilizării resurselor din deşeuri de construcţii şi demolări prin aplicarea economiei circulare.

"Obiectivele noastre privesc spre creşterea standardelor de viaţă, atât ale angajaţilor noştri, cât şi ale beneficiarilor finali ai clădirilor construite cu soluţiile noastre şi, în final, spre oferirea clienţilor noştri beneficiile şi garanţia unor construcţii durabile. Mutarea într-un birou mai sustenabil se aliniază valorilor şi ambiţiilor noastre orientate spre performanţă, creştere şi sustenabilitate, care stau la baza tranziţiei spre construcţii şi oraşe mai verzi", a declarat Mădălina Crăciunescu, Director Resurse Umane şi Organizaţie Holcim România.

Noul birou în care angajaţii Holcim îşi desfăşoară activitatea beneficiază de certificare BREEAM, care confirmă eforturile de sustenabilitate prin materialele de construcţie folosite şi prin multiplele facilităţi de eficientizare energetică şi de resurse, precizează comunicatul.

"Suntem bucuroşi să urăm bun venit echipei Grupului Holcim România în comunitatea noastră din Oregon Park pentru următorii ani. Suntem convinşi că alegerea acestui spaţiu este o evoluţie benefică atât în ceea ce priveşte confortul angajaţilor, cât şi în atingerea obiectivelor de sustenabilitate ale companiei. Lion's Head şi Holcim au în comun construcţiile sustenabile şi tranziţia spre un mediu construit mai verde, iar alegerea unui proiect constuit la înalte standarde de eficienţă este întotdeauna decizia corectă pe termen lung", Alina Necula, Country Manager Lion's Head România.

Odată cu această schimbare, Grupul Holcim România aduce în acelaşi birou angajaţii companiilor Holcim (Romania) şi Somaco Grup Prefabricate, încă o dovadă a angajamentului de sustenabilitate şi de încurajare a unui mediu de lucru colaborativ, în sinergie între membrii companiilor din grup.

Clădirile verzi sunt proiecte construite cu atenţie asupra impactului de mediu, şi utilizare eficientă a resurselor. Aceste clădiri, au mai puţin carbon încorporat în construcţie şi facilitează o amprentă redusă de CO2 şi un consum mic de apă şi energie în timpul utilizării, se mai precizează în comunicat.

Grupul Holcim România are în prezent aproximativ 2000 de angajaţi, oferind soluţii şi produse din categoriile: ciment, betoane, agregate, soluţii pentru infrastructură şi prefabricate, BCA, şi servicii de mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb