Hotelul Moxy Bucharest Old Town aniversează primul an de activitate pe piaţa locală cu rezultate peste estimări

G.B
Companii / 21 iulie 2021

Hotelul Moxy Bucharest Old Town aniversează primul an de activitate pe piaţa locală cu rezultate peste estimări

Hotelul Moxy Bucharest Old Town, parte din grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management, aniversează primul an de activitate pe piaţa locală cu rezultate peste estimări: grad de ocupare mediu de 50% pentru intervalul ianuarie - iunie 2021 şi poziţionarea în topul clasamentului de satisfacţie al oaspeţilor în hotelurile Marriott Select Brand, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Moxy Bucharest Old Town este primul hotel din România sub brandul Moxy by Marriott, cu un concept de tip boutique hotel pentru călătorul noii generaţii. Hotelul cu 119 camere a fost inaugurat pe 20 iulie 2020, în plină perioadă de manifestare a pandemiei, un adevărat test de stres pentru întreaga industrie a turismului.

"A fost un an mai puţin potrivit pentru inaugurarea unui nou hotel, dar acum suntem bucuroşi că am deschis şi am atins performanţe operaţionale bune. Am avut încredere în rezilienţa pieţei şi în excelenţa operaţională atât a Apex Alliance Hotel Management, cât şi a Marriott, care ne-a ajutat să implementăm standardele de siguranţă, idei comerciale creative, eficienţă ridicată şi să oferim experienţa căutată de "fun hunters", cum îi numim noi pe oaspeţii noştri", a declarat Roxana Vişan, Căpitan al hotelului Moxy Bucharest Old Town.

Sectorul local al hotelurilor a fost puternic afectat având în vedere reducerea călătoriilor de business în Bucureşti şi orientarea turismului intern preponderent către destinaţiile de vacanţă din ţară. În ciuda contextului pandemic, Moxy Bucharest Old Town a intrat pe piaţa hotelieră locală cu o ofertă bine poziţionată şi campanii de brand dinamice şi creative, ceea ce a făcut ca pe intervale scurte să atingem o rată de ocupare de peste 90%, în timp ce a fost menţinut indicele ridicat de satisfacţie a oaspeţilor.

"Am navigat cu bine apele primului an de activitate, iar foarte utile au fost instrumentele digitale, conceptul nostru de "barception", prin care cazarea este realizată direct la barul central al hotelului, sau dejunul "grab&go". Am atras astfel un public specific nouă, millenials dinamici, atenţi la detalii, confort şi siguranţă, şi am atins în luna iulie o medie de 70% a gradului de ocupare", a adăugat Roxana Vişan.

Primul an de activitate a fost aniversat de echipajul Moxy Bucharest cu o petrecere plină de spiritul şi stilul potrivit oaspeţilor săi, într-o atmosferă dinamică, condimentată cu cocktailuri răcoritoare şi un program artistic antrenant. Un moment în plus de celebrare îl reprezintă principalele repere atinse de Moxy Bucharest Old Town în ultimul an, precum clasarea în top 10 în cadrul indicelui de satisfacţie al clienţilor Marriott Selected Brands sau locul I în clasamentul celor 40 de hoteluri Moxy din Europa.

Rezutatele se datorează poziţionării hotelului sub un brand unic şi integrării ridicate a gradului de digitalizare şi tehnologie în servicii. Astfel, oaspeţii primesc un grad de siguranţă ridicat având în vedere că check in-ul poate fi realizat online, iar cheia este digitală, accesul fiind realizat direct cu ajutorul aplicaţiei de pe telefon sau smart watch. De asemenea, contactul poate fi redus şi prin utilizarea chat-ului cu personalul hotelului, pentru orice solicitare.

În timp ce în primele şase luni ale anului 2021 Moxy Bucharest Old Town a atins un grad de ocupare de aproape 50%, pentru întregul an 2021 îşi propune să atingă o medie de peste 55%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb