HUAWEI a lansat oficial noua serie P40

A.T.
Miscellanea / 26 martie 2020

HUAWEI a lansat oficial noua serie P40

HUAWEI Consumer Business Group (CBG) a anunţat astăzi lansarea oficială a HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro şi HUAWEI P40, flagship-urile Huawei P40 Series, cu un design de ultimă oră şi camere foto revoluţionare, ce extind posibilităţile de fotografiere şi înregistrare video.

Alături de HUAWEI P40 Series, a fost lansat şi noul HUAWEI WATCH GT2e, destinat unui stil de viaţă activ, boxa wireless HUAWEI Sound X, dezvoltată în parteneriat cu cei de la Devialet şi totodată cel mai recent model de ochelari inteligenţi S/S '20 HUAWEI X GENTLE MONSTER. Concepute pentru o viaţă digitală mai bună, toate aceste noi lansari completează portofoliul deja variat de produse, menite să răspundă tuturor scenariilor.

HUAWEI P40 Series se bucură de un senzor de 1/1.28 inci care are un pixel combinat de 2.44 μm pentru a creşte masiv capacitatea de captare a luminii pentru performanţe îmbunătăţite în condiţii de luminozitate scăzută, iar design-ul îmbunătăţit al periscopului permite realizarea unui zoom optic de până la 10x. Flagshipurile din serie beneficiază de Kirin 990 5G şi susţin tehnologiile 5G şi Wi-Fi 6 Plus de mare viteză. Hardware-ul avansat este integrat într-o carcasă compactă, prevăzută cu ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, care oferă fluiditate şi capacitate de răspuns deosebite.

Richard Yu, CEO HUAWEI Consumer Business Group, a declarat în cadrul prezentării: "HUAWEI P Series a însemnat întotdeauna o estetică inovatoare şi accesul la cel mai premium hardware, reprezentând tot ce e mai bun în industrie în materie de design şi tehnologie. Cu un senzor de excepţie, optică de la Leica, chipset puternic şi HUAWEI XD Fusion Engine, HUAWEI P40 Series exprimă prin excelenţă viziunea noastră şi oferă o experienţă Super Definition în orice moment al zilei, pentru a le oferi consumatorilor cea mai bună experienţă ca să-şi îndeplinească viziunea creativă".

Huawei P40 Pro va fi disponibil în România cu preţ recomandat de 4599 lei, în timp ce modelul Huawei P40 are un preţ recomandat de 3799 lei, ambele beneficiind de o serie de oferte atractive la partenerii de distribuţie, potrivit gigantului chinez. HUAWEI P40 Pro+ va veni pe piaţa locală la o dată ulterioară lansării. În plus, în perioada următoare, smartphone-urile flagship Huawei P40 şi P40 Pro pot fi precomandate începând din 27 Martie până pe 5 aprilie 2020, iar preţul special include căştile Huawei Freebuds 3, un produs ce are valoare recomandată de 799 lei, la care se adaugă 50 GB Cloud Storage pentru 12 luni, precum şi o serie de extra beneficii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb