Huawei a lansat prima boxă portabilă - HUAWEI Sound Joy


Companii / 23 decembrie 2021

Huawei a lansat prima boxă portabilă - HUAWEI Sound Joy

Huawei Consumer Business Group a lansat anul acesta prima boxă portabilă - HUAWEI Sound Joy, realizată în colaborare cu Devialet, conform unui comunicat de presă.

De asemenea, Huawei a lansat campania #UnboxYourChristmas care vine cu oferte pentru consumatori. Astfel, smartphone-urile nova 9 şi nova 8i fac echipă cu WATCH FIT Elegant şi cu Band 6, tableta HUAWEI MatePad 11 este disponibilă într-un bundle cu boxa Sound, în timp ce tabletele MatePad T8, T10s şi MediaPad T5 au preţurile reduse cu până la 150 de lei. De reduceri de până la 500 de lei beneficiază şi laptop-urile MateBook X Pro, MateBook 14 şi D14. Oferta este disponibilă în magazinul online www.huaweistore.ro până pe 3 ianuarie 2022.

În plus, în cadrul campaniei, cei care achiziţionează pachetele de Crăciun pentru femei, bărbaţi sau familie disponibile în magazinul online sau alte produse, precum HUAWEI nova 8i, FreeBuds 4i, Watch 3 Elite, MatePad 11, MateBook D 14 i3 sau MateView GT 27, beneficiază de o serie de cadouri şi surprize. Cadourile includ produse promoţionale precum boxe bluetooth, termosuri, lămpi de birou cu suport de încărcare wireless, rucsaci, huse pentru produse sau suporturi pentru a ţine telefonul pe birou în poziţie verticală.

HUAWEI Sound Joy are un model compact, elegant, portabil, fiind concepută pentru utilizarea zilnică, oferind un confort extraordinar şi o experienţă audio de înaltă calitate, indiferent de locaţie. Noul design din material de ţesătură are un rating IP67 pentru rezistenţă la praf şi apă şi o suprafaţă anti-alunecare, oferind o durabilitate crescută în diferite scenarii de utilizare. HUAWEI Sound Joy are o autonomie ridicată de până la 26 de ore de redare audio şi suport pentru încărcare rapidă, fiind boxa ideală care însufleţeşte orice petrecere, fie ea în aer liber sau în interior.

Cu o dimensiune de 202mm, greutate de 680g şi diametru de 73mm, HUAWEI Sound Joy este la fel de uşor de transportat ca o sticlă cu apă şi se încadrează perfect în suportul bicicletei, dacă e vorba despre o cursă mai lungă sau în rucsac, dacă vorbim despre o plimbare scurtă la pas. De asemenea, vine cu o curea de mână, astfel încât poate fi purtată pe încheietura mâinii. Indiferent de program, utilizatorii se vor bucura de playlist-ul lor preferat folosind Sound Joy.

Exteriorul boxei HUAWEI Sound Joy este realizat din ţesătură cu grosimea de 0,8 mm. Nu numai că se simte confortabil, dar, de asemenea, protejează difuzorul de apă şi praf pe măsură ce atinge ratingul IP67. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu vor mai fi îngrijoraţi cu privire la posibila stropire cu apă care poate pătrunde în interiorul dispozitivului, în special în timpul petrecerilor la piscină sau altor activităţi în aer liber.

Păstrează experienţa audio de excepţie oriunde ai merge

Nimic nu poate strica distracţia mai tare ca acel moment când muzica se opreşte pentru că boxa a rămas fără baterie. Însă acest lucru nu este o problemă pentru HUAWEI Sound Joy, care oferă o autonomie remarcabilă datorită bateriei mari de 8800mAh. La o încărcare completă, poate reda muzică în modul Bluetooth timp de 26 de ore continuu. Chiar şi atunci când difuzorul este la un nivel scăzut al bateriei, se poate alimenta rapid datorită suportului de încărcare rapidă de 40W. Doar 10 minute pentru încărcare sunt suficiente pentru ca boxa să funcţioneze pentru încă o oră. Indiferent de planurile utilizatorilor, HUAWEI Sound Joy este întotdeauna gata de acţiune.

Conectaţi şi partajaţi melodiile

Prin caracteristica de transfer One-Touch utilizatorii pot pune muzica preferată pe HUAWEI Sound Joy într-un mod rapid şi uşor. În loc să acceseze pagina de conexiune prin Bluetooth, tot ce trebuie să facă este să plaseze telefonul deasupra difuzorului, iar acestea se vor conecta instantaneu. Transferul printr-o singură atingere este acceptat de smartphone-urile Android 5.1 sau mai recente cu funcţie NFC. Telefoanele iOS nu sunt acceptate.

Când vine vorba despre găzduirea unei seri de film, boxa Sound Joy poate fi utilizată ca ieşire audio pentru laptopul care rulează filmul. Automatic Discovery permite descoperirea laptopurilor, tabletelor şi smartphone-urilor cu aceeaşi funcţie aflate în apropierea boxei fără setări complicate. O fereastră pop-up va apărea pe laptop, iar tot ce trebuie făcut este urmărirea instrucţiunilor pentru a finaliza configurarea. Făcând acest lucru, utilizatorii pot profita de calitatea uimitoare a sunetului emis de HUAWEI Sound Joy şi se poate organiza o noapte minunată de film cu prietenii şi familia.

Funcţia Shake Stereo Link Up permite asocierea şi conectarea a două unităţi HUAWEI Sound Joy pentru a forma un sistem stereo, oferind o experienţă audio mai captivantă şi mai impresionantă, în special la petreceri sau la evenimente importante. HUAWEI Watch Control permite întreruperea, ajustarea volumului de sunet sau simpla schimbare a piesei atunci când există activităţi în desfăşurare departe de difuzor. Boxa poate deveni, de asemenea, asistentul de voce prin simpla apăsare a butonului Asistent Voce. Odată activat, HUAWEI Sound Joy poate iniţia apeluri sau poate verifica vremea pentru utilizatori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb