Huawei anunţă disponibilitatea aplicaţiei Bolt Driver în AppGallery

G.B
Companii / 1 septembrie 2021

Huawei anunţă disponibilitatea aplicaţiei Bolt Driver în AppGallery

Huawei Consumer Business Group a anunţat disponibilitatea aplicaţiei Bolt Driver în AppGallery. Aplicaţia, concepută pentru a facilita experienţa şoferilor care doresc să devină o parte a ecosistemului Bolt, extinde cooperarea comercială pe termen lung cu Huawei, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Bolt Driver, care este acum disponibil pentru utilizatorii de telefoane Huawei din România, poate fi descărcat pentru a permite proprietarilor de maşini să se alăture echipei tot mai mari de şoferi ce maximizează oportunităţile de câştiguri financiare.

Bolt a folosit diversitatea de caracteristici disponibile prin intermediul platformei Huawei Mobile Services (HMS) pentru a oferi funcţii esenţiale în Bolt Driver. Una dintre ele este Map Kit, care a permis Bolt să furnizeze servicii detaliate de geolocaţie, care pot fi personalizate de către şofer, acesta putând să interacţioneze uşor cu aplicaţia.

Bolt, care a fost unul dintre primele branduri importante care s-au alăturat AppGallery, s-a dovedit popular în rândul consumatorilor din Europa şi din străinătate. Serviciul a devenit renumit pentru accesibilitate, fiabilitate şi siguranţă şi se mândreşte cu rapiditatea sa.

"Avem deja 2,5 milioane de şoferi care lucrează cu Bolt, iar scopul nostru este să adăugăm mult mai mulţi în lista noastră.", a declarat Mykhailo Kudla, Senior Growth Lead Bolt. "Ştim din experienţa noastră extraordinară pe platforma AppGallery că putem ajunge la un public internaţional şi dorim să îl atingem folosind aplicaţia Bolt Driver ca o deschidere către noi parteneriate cu şoferi, pe care să le avem mult timp de acum încolo."

Ramificarea către şoferi prin intermediul aplicaţiei dedicate Bolt Driver este un indicator a cât de mult se extinde serviciul. Aplicaţia nu numai că va ajuta la conectarea potenţialilor şoferi cu locuri de muncă bune, dar obiectivul Bolt este de a trata partenerii cu respect, de a se asigura că aplicaţiile sale includ elemente de siguranţă concepute special pentru a proteja şoferii, şi de a controla calitatea serviciilor sale, ca răspuns la feedback-ul constant de la clienţi.

Listarea lui Bolt pe AppGallery i-a permis să crească baza de clienţi prin expunerea la numărul mare de utilizatori de smartphone-uri Huawei. AppGallery este în prezent a treia piaţă de aplicaţii din lume, cu 550 de milioane de utilizatori activi lunar, crescând în Europa cu 61,5% pe an, la peste 42 de milioane de utilizatori.

"Parteneriatul cu Bolt ne-a adus multe beneficii.", a declarat Derek Yu, preşedintele Huawei CEE & Nordic şi Canada, la Huawei Consumer Business Group. "Suntem încântaţi că aceştia au decis să utilizeze platforma noastră pentru a introduce nu doar o aplicaţie, ci o serie de aplicaţii extrem de populare. Bolt Driver este un exemplu excelent pentru modul în care tehnologia permite oamenilor să câştige venituri suplimentare şi să lucreze flexibil pentru a se potrivi stilului lor de viaţă. Este exact genul de instrument pe care dorim ca partenerii noştri să îl aducă pe AppGallery."

Huawei se bucură în prezent de o campanie pentru AI şi Browser-ul Huawei cu Bolt. Utilizatorii browserului vor vedea un banner prin intermediul căruia, dacă îl vor accesa, vor putea răspunde la o întrebare pentru a obţine un voucher garantat pentru o plimbare cu Bolt. Campania se desfăşoară în câteva ţări selectate, printre care se numără Polonia, Croaţia, Cehia, Ucraina şi România, pe o perioadă de o lună de zile.

Sprijinul acordat companiei Bolt reflectă angajamentul Huawei de a ajuta brandurile şi dezvoltatorii să crească împreună şi de a avea succes, prin intermediul AppGallery. Bolt Driver poate fi descărcat din AppGallery, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb