Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

Comunicate de presă / 25 februarie 2021

Huawei anunţă prima aplicaţie terţă europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

Huawei anunţă listarea aplicaţiei de fitness Fitify ca primă aplicaţie terţă dezvoltată în afara Chinei, care poate fi accesată din meniul ceasurilor inteligente şi brăţărilor Huawei, adăugând astfel o nouă aplicaţie în magazinul virtual HUAWEI AppGallery, conform unui comunicat remis redacţiei.

Integrarea aplicaţiei pentru prima oară în meniul smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2 Pro marchează o etapă importantă pentru Huawei, care arată disponibilitatea companiei de a găzdui aplicaţii de la dezvoltatorii europeni pentru dispozitivele purtabile din portofoliul său. Anterior, dispozitivele purtabile ale companiei din afara Chinei erau prevăzute cu aplicaţii interne preinstalate, însă odată cu lansarea HUAWEI WATCH GT2 Pro, Huawei îşi arată deschiderea către furnizorii interesaţi de dezvoltarea de aplicaţii terţe.

"Huawei este lider pe piaţa de dispozitive purtable din China, în timp ce, în România, cota de piaţă pe această categorie este într-o continuă creştere. În trimestrul al treilea din 2020, Huawei a livrat 10,7 milioane de dispozitive purtabile la nivel global, ceea ce reprezintă o creştere anuală de 88,1%, până la o cotă de piaţă de 19,5%. 1 ", a declarat Whiskey Wangwei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. "Prin partneriatul cu Fitify, prima aplicaţie dezvoltată în Europa, vrem să încurajăm toţi dezvoltatorii care livrează un conţinut de calitate să se alăture

ecosistemului HUAWEI AppGallery şi ecosistemului dispozitivelor purtabile, din ce în ce mai populare pe plan local, pentru a beneficia de o serie de avantaje exclusive.", a completat acesta.

Fitify este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii, datorită numeroaselor antrenamente fără echipament pe care le propune. Aplicaţia combină cunoştinţele despre fizioterapie şi ştiinţe sportive cu inteligenţa artificială şi elemente de programare pentru a oferi o experienţă de antrenament personalizată pe dispozitivele mobile şi purtabile. Cu o bază de date de peste 900 de exerciţii şi 200 de milioane de antrenamente efectuate, Fitify facilitează antrenamentul a peste 10 milioane de utilizatori din peste 170 de ţări, aplicaţia fiind disponibilă în 18 limbi. 2 Fitify îmbină experienţa utilizatorilor din timpul exerciţiilor cu algoritmul de antrenament bazat pe inteligenţa artificială pentru a optimiza rezultatele de fitness.

Compania estimează că în 2020 a contribuit astfel la arderea a 26 de miliarde de calorii.

Huawei oferă suport operaţional individual la fiecare pas pentru toţi furnizorii de aplicaţii, acoperind întregul proces - de la idei, dezvoltare şi distribuţie, până la operare şi analiză a datelor. Aşadar, pentru a îmbunătăţi integrarea în HUAWEI

AppGallery, dezvoltatorii Fitify au folosit cinci kituri de integrare puse la dispoziţie de Huawei Mobile Services, după cum urmează:

Kitul de cont, care oferă dezvoltatorilor conectare şi autorizare simple, sigure şi rapide.

Push Kit, care le permite dezvoltatorilor să trimită mesaje în timp real către aplicaţiile instalate pe dispozitivele utilizatorilor pentru a stabili o legătură cu aceştia.

Kitul de achiziţii, care facilitează achiziţiile de produse virtuale şi permite o plată uşoară.

Kitul de analiză, care oferă o gamă variată de modele de analiză prestabilite pentru a ajuta dezvoltatorii să obţină o perspectivă profundă asupra utilizatorilor, produselor şi conţinutului.

Wear Engine, care facilitează partajarea caracteristicilor şi serviciilor aplicaţiilor între telefoane şi dispozitivele purtabile pentru o experienţă interactivă superioară.

Totodată, Huawei a pus la dispoziţia Fitify o bază nouă şi în continuă creştere de utilizatori internaţionali, alături de posibilitatea de a valorifica potenţialul dispozitivelor purtabile realizate de companie. Martin Mazanec, CEO Fitify, a declarat că "Lansarea Fitify pe HUAWEI AppGallery a fost unul dintre obiectivele noastre importante de business. Vedem un potenţial imens în oportunitatea de a ajunge la un număr tot mai mare de utilizatori Huawei şi ne dorim să continuăm această colaborare şi în cadrul unor proiecte viitoare."

Pentru a putea accesa aplicaţiile disponibile pentru HUAWEI WATCH GT 2 Pro, utilizatorii trebuie să deschidă aplicaţia Huawei Health, apoi să selecteze tabul

Dispozitive din bara de navigare, aflată în partea de jos a aplicaţiei. Odată deschis, acesta va afişa mai multe aplicaţii recomandate, printre care şi Fitify.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb