Huawei: Instrumentele digitale contribuie la competitivitatea industriilor globale

F.D.
Companii / 19 decembrie 2023

Huawei: Instrumentele digitale contribuie la competitivitatea industriilor globale

Huawei şi Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO) au demonstrat modul în care instrumentele digitale, inclusiv IA şi 5G, pot stimula competitivitatea industriilor globale şi pot modela dezvoltarea durabilă la Centrul european de aprovizionare inteligentă 5G al Huawei din Waalwijk, Ţările de Jos. UNIDO şi Huawei şi-au unit forţele sub Alianţa Globală pentru Inteligenţă Artificială în industrie şi producţie (AIM Global) în cadrul căreia Huawei este partener strategic. Cei doi parteneri au luat cuvântul în cadrul unui tur al centrului organizat pentru presa regională, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În timpul evenimentului, Vicky Zhang, Vicepreşedinta Huawei pentru comunicaţii corporative, a declarat că digitalizarea şi automatizarea sunt două megatrenduri ale industriei, esenţiale pentru viitorul nostru. Cele două tendinţe ne transformă rapid vieţile prin tehnologii noi, cum ar fi 5G, IA şi cloud computing, conducându-ne către o lume mai inteligentă şi cu emisii scăzute de dioxid de carbon. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care Huawei a devenit un partener strategic al Alianţei globale AIM UNIDO.

Jurnaliştii invitaţi au ascultat discursul unui reprezentant Huawei în timpul unui tur al centrului regional de aprovizionare al companiei din Ţările de jos. Centrul este unul dintre cele patru astfel de unităţi la nivel mondial şi o componentă cheie a centrului de aprovizionare european integrat al companiei.

Ana Paula Nishio de Sousa, directoare responsabilă cu strategiile de transformare digitală şi IA la UNIDO, a subliniat importanţa dezvoltării durabile favorabile incluziunii: "Incluziunea înseamnă angajarea tuturor sectoarelor societăţii şi a nu lăsa pe nimeni în urmă. Durabilitatea se referă la protejarea împotriva efectelor negative asupra mediului. AIM Global urmează aceste principii. Este un parteneriat deschis pentru toată lumea, pentru sectorul public, mediul academic, guverne şi asociaţii industriale. Este vorba despre promovarea stării de IA în industria de producţie şi de a face-o incluzivă şi durabilă. Sunt mândră să spun că Huawei este un membru strategic şi, de asemenea, unul foarte activ."

Ana Paula Nishio de Sousa, directoare responsabilă cu strategiile de transformare digitală şi IA la UNIDO

5G joacă un rol crucial în creşterea productivităţii prin facilitarea vehiculelor autonome, a controlului calităţii condus de IA şi a întreţinerii la distanţă asistată de AR. Toate aceste tehnologii au fost prezentate în timpul evenimentului. Pe baza tendinţelor actuale, combinaţia dintre 5G, cloud computing şi IA va fi utilizată într-un număr tot mai mare de scenarii în viitorul apropiat pentru a prezenta o nouă eră industrială: Industria 4.0 .

Vehiculul cu ghid automat (AGV) în centrul de aprovizionare

Sandor Papp, directorul adjunct al Centrului European de aprovizionare, a declarat: ,,Avem patru centre de aprovizionare în lume. Acesta este unul dintre ele, acoperind peste 40 de ţări din interiorul şi din afara Europei. Livrăm mai mult de jumătate de milion de metri cubi pe an. În centrul de aprovizionare, o reţea privată 5G acoperă aproximativ jumătate din suprafaţă; cel mai mare avantaj al acesteia este latenţa scăzută şi viteza mare. Fiecare dispozitiv se poate bucura de până la doi gigabiţi pe secundă în viteză. Asta înseamnă că nici măcar transmisia video nu este o problemă la această viteză. Folosind cele mai recente tehnologii, cum ar fi IA/AR şi algoritmul inteligent, putem gestiona mai rapid procesul de intrare şi ieşire şi să avem confirmări mult mai precise ale livrărilor noastre."

Prof. Dr. Patrick Glauner de la Institutul de Tehnologie Deggendorf a menţionat importanţa talentului pentru o transformare digitală de succes. Acesta a spus: ,,Acum, când vine vorba de creşterea automatizării şi a inteligenţei artificiale în industrie, nu este vorba doar de costuri şi de a-i face pe toţi şomeri. Aici, în Europa, şi cred că este la fel în China, există o schimbare demografică uriaşă. Există o lipsă de talent. Avem o societate care îmbătrâneşte, aşa că nu este vorba doar de a face lucrurile mai ieftine sau cu mai puţini oameni. De fapt, este vorba despre faptul că eşti încă în stare să faci lucruri, pentru că sunt din ce în ce mai puţini oameni disponibili pentru a face această muncă. Iar IA ne permite să compensăm acest lucru şi să abordăm îmbătrânirea societăţii şi lipsa de talent."

Centrele Huawei de aprovizionare din Europa sunt situate în Ţările de Jos şi Ungaria, furnizând produse personalizate în timp util în peste 40 de ţări din UE, ţările din Asia Centrală şi Africa de Nord.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb