Huawei lansează campania "O viaţă mai lungă pentru dispozitivul tău"

V.G.
Companii / 10 octombrie 2022

Huawei lansează campania "O viaţă mai lungă pentru dispozitivul tău"

Huawei Consumer Business Group aduce beneficii surprinzătoare utilizatorilor săi sub umbrela campaniei "O viaţă mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI", informează un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, utilizatorii se pot bucura acum de un preţ cu mult mai mic pentru înlocuirea bateriei dispozitivelor preferate, pornind de la 99 de lei. Fie că este vorba despre smartphone, tabletă sau laptop, nu mai există limite, nici măcar cea a garanţiei. Mai mult, utilizatorii îşi pot înlocui bateria dispozitivului fără să părăsească confortul casei.

Campania "O viaţă mai lungă pentru dispozitivul tău HUAWEI" vine în sprijinul tuturor pasionaţilor de tehnologie, cu posibilitatea de prelungire a duratei de viaţă a dispozitivelor pe care aceştia le deţin. Bateriile utilizate sunt modele originale Huawei, asigurând calitate şi fiabilitate, iar utilizatorii pot solicita serviciul de înlocuire pentru dispozitivele aflate în afara garanţiei la preţul de doar 99 lei pentru smartphone-uri, 139 lei pentru tablete şi 199 lei pentru laptopuri. Utilizatorii se pot bucura de preţul fix în funcţie de categoria produsului, indiferent de modelul acestuia.

Pentru a beneficia de acest serviciu de înlocuire a bateriei, utilizatorii trebuie să îl achiziţioneze de pe Huawei Store şi să aleagă una dintre cele două modalităţi de revendicare. Aceştia pot fie să meargă la unul din centrele de service autorizate HUAWEI participante la promoţie pentru a beneficia de reparaţie la faţa locului, fie să apeleze serviciul de asistenţă telefonică Huawei la numărul de telefon 0800 400 896 pentru a solicita un curier, iar acesta va ridica dispozitivul de la adresa indicată, pentru a beneficia de transport gratuit. După achiziţionare, beneficiul are o valabilitate de 30 de zile, iar dacă acesta nu este revendicat în termenul respectiv, în contul utilizatorului se va face o returnare automată.

De asemenea, serviciul HUAWEI Door-to-Door este disponibil şi pentru utilizatorii ale căror produse se află încă în garanţie şi se aplică pentru toate dispozitivele Huawei.

Utilizatorii îşi pot aduce în continuare dispozitivele şi la centrele autorizate de service, unul dintre acestea fiind centrul Huawei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, iar al doilea centrul de service Huawei de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7. Lista modelelor eligibile pentru care se aplică beneficiul de înlocuire a bateriei este una extinsă, mai multe detalii şi lista completă de produse găsindu-se aici:

https://consumer.huawei.com/ro/support/battery-service/.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb