Huawei lansează MateBook X Pro, un laptop vârf de gamă ultra-portabil, durabil şi eficient

G.D.
Companii / 18 august 2022

Huawei lansează MateBook X Pro, un laptop vârf de gamă ultra-portabil, durabil şi eficient

Huawei Consumer Business Group lansează astăzi pe plan local HUAWEI MateBook X Pro, noul laptop vârf de gamă, conform unui comunicat remis redacţiei. Dispozitivul inovează prin faptul că este ultra-portabil, mulţumită corpului ultra-subţire din magneziu, şi vine echipat cu tehnologii inteligente, cum ar fi Super Device, AI Camera şi Smart Gestures.

Potrivit sursei citate, HUAWEI MateBook X Pro dispune de un ecran HUAWEI Real Color FullView 3,1K de 14,2 inci, certificare TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 şi suport pentru tehnologia care asigură redarea consistentă şi calitativă a culorilor. Totodată, laptopul dispune de HUAWEI Free Touch, cel mai performant touchpad de până acum întâlnit pe un notebook din seria MateBook, adaptându-se la fiecare atingere a degetului şi acceptând opt gesturi inovatoare pentru capturi de ecran, reglarea volumului, modificarea luminiozităţii şi nu numai.

Noul laptop Huawei iese din tipare prin corpul său metalic Soft-Touch fără precedent, care înlocuieşte aliajele standard de aluminiu lucios, adeseori întâlnite în design-ul laptopurilor, cu aliaje de magneziu uşoare şi puternice. Datorită acestora din urmă, MateBook X Pro cântăreşte doar 1,26 kilograme, fiind extrem de portabil, dar şi durabil. Noua variantă de culoare Ink Blue îi oferă laptopului un aspect premium elegant, iar opţiunea Space Grey este şi ea disponibilă pentru cei care îşi doresc o variantă clasică de culoare.

MateBook X Pro se remarcă prin ecranul FullView 3,1K de 14,2 inci, având un raport ecran-corp ridicat, de 92,5%. Suportul pentru gamele cromatice P3 şi sRGB cu ΔE< 1 oferă o experienţă vizuală mai captivantă. În plus, acest laptop este primul care a obţinut certificarea certificare TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0, după ce a trecut prin 17 teste riguroase care au demonstrat confort ocular complet. Totodată, ecranul dispune de un înveliş cu strat AR nano-optic care este controlat magnetic, prin intermediul căruia se reduce reflexia luminii cu 60%, rezultând o experienţă de lectură îmbunătăţită.

HUAWEI SOUND şi AI Camera creează o experienţă mai bună în materie de smart office.

MateBook X Pro certificat Intel Evo vine cu îmbunătăţiri majore, prin comparaţie cu modelele care îl preced. Procesorul Intel® Core de a 12-a generaţie cu o arhitectură hibridă complet nouă, care asigură o performanţă multi-core cu 60% mai eficientă. În acelaşi timp, noul laptop Huawei poate atinge un TDP (Thermal Design Power) de 30W atunci când este activat modul Performanţă, astfel încât poate face faţă cu succes la scenariile complexe de multitasking.

Prin sistemul de răcire Shark Fin Fan, MateBook X Pro poate funcţiona eficient pe perioade lungi de timp. Laptop-ul este compatibil cu sistemul Windows 11, lucru care asigură o experienţă fluidă şi eficientă atât pentru munca de birou de mare volum, cât şi pentru momentele de respiro, rezervate vizionării de filme sau seriale, subliniază sursa citată.

Datorită celor şase difuzoare HUAWEI SOUND, două woofere care adoptă un design back-to-back şi algoritmi de sunet îmbunătăţiţi, laptop-ul oferă cel mai impresionant sunet întâlnit vreodată pe un MateBook, cu un bas uimitor. De asemenea, cele patru microfoane integrate capturează sunetul cu acurateţe de la o distanţă de până la cinci metri, ceea ce fac din MateBook X Pro un aliat de nădejde în cadrul conferinţelor video.

Camera HD de pe rama superioară, împreună cu funcţia AI Camera, asigură o calitate înaltă a imaginii în timpul apelurilor video. AI Camera permite schimbarea gratuită a fundalului şi aduce funcţii utile, cum ar fi FollowCam şi Eye Contact. Nu în ultimul rând, funcţia Super Device permite colaborarea facilă între dispozitive, întrucât MateBook X Pro se poate conecta cu uşurinţă cu telefoane, tablete şi monitoare Huawei, dând naştere unui veritabil ecosistem de dispozitive.

Noul HUAWEI MateBook X Pro va fi disponibil pentru vânzare începând cu data de 18 august 2022 pe www.huaweistore.ro şi în reţelele de retail partenere la preţul de 9.999 lei, în următoarea configuraţie: procesor Intel Core i7-1260P, 16 GB LPDDR5, 1 TB NVMe PCIe SSD, sistem de operare Windows 11 Pro, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb