Huawei lansează periuţa de dinţi cu autonomie de 3 luni şi încărcare wireless

A.B.
Companii / 29 martie 2021

Huawei lansează periuţa de dinţi cu autonomie de 3 luni şi încărcare wireless

Huawei Consumer Business Group România anunţă lansarea periuţei de dinţi electrice Lebooo Smart Sonic în România, dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Periuţa îmbină tehnologii avansate IoT şi big data, permiţându-i utilizatorului să controleze precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curăţarea întregii suprafeţe a danturii, cât şi intensitatea folosită. Preţul recomandat de vânzare al periuţei este de 399 lei şi este disponibilă în reţelele partenerilor Huawei.

Noua periuţă electrică poate fi încărcată rapid, wireless, şi este prevăzută cu o baterie de 2500 mAh ce îi asigură o autonomie de aproximativ 3 luni în condiţii de utilizare normală cu două periaje zilnice. Astfel, periuţa funcţionează perfect dacă este încărcată de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Prin intermediul aplicaţiei HUAWEI AI Life, periuţa ghidează şi supraveghează spălarea zilnică a dinţilor, ajută la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinţilor şi conţine 36 de moduri de curăţare, pentru a mulţumi şi cei mai exigenţi utilizatori.

"Prin lansarea periuţei de dinţi electrice Lebooo Smart Sonic în România, adăugăm o nouă piesă în ecosistemul Huawei. Prin intermediul interfeţei HiLink, care a stat şi la baza dezvoltării acestei periuţe, ne dorim să conectăm cât mai multe produse pentru o gestionare personalizată, dar şi eficientă a stilului de viaţă propriu fiecăruia.", declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. "Ne bucurăm să venim cu un nou produs pe piaţa din România, care va ajuta consumatorii să aibă parte de o curăţare inteligentă pentru dinţi albi şi strălucitori.", continuă acesta.

Periuţa foloseşte interfaţa HUAWEI HiLink pentru conectarea prin bluetooth la HUAWEI AI Life APP, prin intermediul căreia utilizatorii pot simţi pe deplin confortul oferit de era IoT. Aceştia primesc feedback în timp real privind perierea dinţilor şi planuri personalizate de curăţare care răspund ştiinţific diferitelor cerinţe şi oferă o experienţă inteligentă de periere a dinţilor.

HUAWEI HiLink Smart, 36 de moduri de curăţare, nucleu puternic, autonomie impresionantă

Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone şi 16 suprafeţe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real şi corectează gesturile de periere, ajutând la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinţilor. Sistemul de punctare inteligent realizează un raport de date privind perierea dinţilor în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline şi actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înţeleagă starea cavităţii bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobişnuită pentru a evita deteriorarea smalţului dentar şi a gingiei.

Noua periuţă vine cu 36 de moduri de curăţare, cinci dintre acestea fiind curăţare, albire, dinţi sensibili, îngrijire şi personalizare. În primele patru moduri, utilizatorii pot alege din aplicaţie niveluri diferite de duritate, de la 1 la 4; în modul personalizare, aceştia pot activa din aplicaţie 20 de planuri de curăţare a dinţilor, pentru a satisface nevoi orale diferite, cum ar fi modul pentru copii, femei însărcinate sau pentru curăţarea de dimineaţă, etc. În timp ce fiecare alegere aduce o experienţă nouă, nucleul magnetic cu suspensie patentat de Lebooo cu vibraţii de înaltă frecvenţă de 38.000 mişcări pe minut oferă o forţă impresionantă pentru curăţarea dinţilor, spălând fiecare zonă din cavitatea bucală şi spaţiile dintre dinţi cu o eficienţă ridicată.

Periuţa vine cu 3 capete standard premium, iar perii acestora previn reproducerea bacteriilor. Designul secţiunii triunghiulare se potriveşte perfect cu forma dinţilor, îmbunătăţeşte frecarea şi curăţă profund dinţii din diferite unghiuri. În plus, periuţa de dinţi Lebooo Smart Sonic are o textură mată cu luciu sidefat. Corpul integrat este flexibil şi neted, iar designul unduit de pe spate este rezistent la alunecare. Noua periuţă vine în două culori: cool black şi crystal diamond white. Designul acesteia nu permite stropirea în momentul pornirii, iar rezistenţa la apă conform standardului IPX7 protejează întreaga periuţă împotriva picăturilor de apă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb