Huawei lansează un apel către industrii pentru o lume verde

S.B.
Companii / 30 martie 2022

Huawei lansează un apel către industrii pentru o lume verde

Huawei şi DARWIN's CIRCLE au invitat companii din diverse industrii să participe la iniţiativa comună "Tech for Green". Ca o introducere la de-a cincea ediţie a DARWIN'S CIRCLE, dedicat anul acesta temei "CREATING A SUSTAINABLE NOW", Huawei a pus accentul pe tangenţa tehnologică a sustenabilităţii.

"Digitalizarea şi utilizarea mijloacelor electronice pentru obţinerea şi prelucrarea datelor de mediu au o contribuţie importantă la identificarea măsurilor necesare şi a impactului acestora asupra atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă a Naţiunilor Unite", a declarat Christian Holzer, Director General al Secţiunii Mediu şi Economie Circulară la Ministerul Mediului din Austria.

Inovaţii pentru un viitor verde

Huawei a început evenimentul prin prezentarea proiectelor sale de sustenabilitate TECH4ALL. Ulterior, discuţiei pe tema "Tech for a Green World" li s-au alăturat Hermann Erlach, director general Microsoft Austria, Christian Kroll, fondatorul Ecosia, Harald Grabenhofer, cercetător la Neusiedler See - Parcul Naţional Seewinkel, David Morris, vicepreşedinte la UN Asia Pacific Sustainable Business Network şi Erich Manzer, CEO adjunct al Huawei Austria.

"Transformarea digitală şi inovarea sunt condiţiile pentru dezvoltare." a spus Marco Kamiya, şeful diviziei de inovare şi digitalizare a UNIDO, în discursul său de deschidere.

Huawei s-a orientat în mod activ către ODD-uri şi doreşte să promoveze incluziunea digitală, securitatea şi protecţia mediului ca parte a strategiei sale de sustenabilitate. "ICT este un factor favorizant pentru sustenabilitate", a declarat Radoslaw Kedzia, vicepreşedinte Huawei pentru CEE şi ţările nordice. "Ca lider global în infrastructura ICT şi dispozitivele inteligente, credem că tehnologia ICT va juca un rol cheie în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU."

Acesta este motivul pentru care Huawei a iniţiat programele TECH4ALL, dintre care unul este activ şi în Austria încă de anul trecut. În strânsă cooperare cu departamentul de cercetare al Universităţii din Viena şi al Parcului Naţional Neusiedler See - Seewinkel, Huawei a lansat un proiect de cercetare a biodiversităţii de doi ani pentru a monitoriza acustic păsările, liliecii şi amfibienii din centura de stuf a celui mai vestic lac de stepă din Europa, la scale de timp diferite. Rezultatele ştiinţifice vor fi apoi utilizate pentru a dezvolta un plan de protecţie pentru a conserva în mod durabil centura de stuf a lacului Neusiedl şi biodiversitatea acestuia.

Doi "gardieni" online şi şaptezeci de dispozitive offline au fost instalate pe o suprafaţă de 12 km², care au înregistrat 4.000 GB de date audio pe carduri microSD. În 11.600 de ore de material audio, cercetătorii învaţă cum se schimbă sunetele şi cântecele păsărilor în centura de stuf în diferite anotimpuri "Dispozitivele acustice completează perfect observaţiile noastre umane. Pe de o parte, ne oferă mult mai multe date greu de obţinut înainte, cum ar fi, de exemplu, pe timpul nopţii. Acest lucru ne oferă multe faţete noi ale vieţii lacului Neusiedl. Pe de altă parte, datele din diferite surse ajută enorm la evaluarea rezultatelor noastre", spune Harald Grabenhofer, cercetător la Neusiedler See - Parcul Naţional Seewinkel, care descrie avantajele tehnologiei Huawei.

Vienna Tech for Green Initiative - Un apel către o iniţiativă comună

La eveniment, Huawei a lansat un apel deschis către o iniţiativă comună pentru un viitor mai verde. "În cadrul evenimentului de astăzi, cu ajutorul tehnologiei, au fost dezbătute idei inovatoare pentru protecţia mediului", a declarat Nikolaus Pelinka, fondatorul DARWIN's CIRCLE. "Confruntându-ne cu provocarea globală a schimbărilor climatice şi a pierderii biodiversităţii, cu toţii avem un rol de jucat, iar tehnologiile digitale pot ajuta în livrarea soluţiilor."

Pentru a face faţă provocărilor aduse de schimbările climatice, care nu trebuie tratate cu lejeritate, DARWIN's CIRCLE şi Huawei lansează apelul către companii din diferite industrii şi sectoare să se alăture Vienna Tech for Green Initiative. Împreună cu partenerii iniţiativei, scopul acestui apel este de a pregăti o carte albă care să exploreze perspectivele şi practicile din industrie şi modalităţi de a lucra împreună pentru un viitor verde.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb