Hunnebeck România îşi accelerează creşterea pe sectorul de infrastructură

Comunicate de presă / 13 decembrie 2021

Hunnebeck România îşi accelerează creşterea pe sectorul de infrastructură

Circa 40% din proiectele desfăşurate în acest an de Hunnebeck România, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, eşafodaj şi schele, s-au desfăşurat pe segmentul de infrastructură. Mai mult de atât, acestea au fost cu 10% mai multe comparativ cu anul trecut, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Piaţa de proiecte de construcţii din România este foarte dinamică. La nivelul business-ului nostru, în acest an, am deservit multe proiecte atât în infrastructură, cât şi pe segmentul comercial. Cu toate acestea, am observat o creştere importantă - de 10 procente - a numărului proiectelor de infrastructură, ceea ce în cazul nostru reprezintă preponderant proiecte rutiere", a declarat Mircea Georgescu, Director General al Hunnebeck România.

Creşterea raportată pe zona proiectelor de infrastructură a fost determinată nu doar de creşterea sumelor alocate de stat în construcţii majore, ci şi de impactul pandemiei de Coronavirus asupra investiţiilor pe piaţa imobiliară rezidenţială şi de birouri. Majoritatea investitorilor au fost mai prudenţi şi au amânat anumite investiţii, aceasta fiind tendinţa pe care compania o preconizează şi pentru următoarele luni.

În timp ce proiectele din segmentele rezidenţiale, comerciale şi logistice vor continua să reprezinte o pondere importantă din business-ul Hunnebeck România, Mircea Georgescu se aşteaptă la o creştere puternică a afacerilor pe segmentul de infrastructură în viitorul apropiat.

"Pentru 2022 estimăm că proiectele de infrastructură vor avea cea mai mare pondere în afacerile companiei noastre. Şi ne-am pregătit pentru acest lucru din punct de vedere al ingineriei şi al capacităţilor flotei, aşa cum am putut dovedi în cadrul unora dintre cele mai prestigioase proiecte rutiere româneşti din acest an", a subliniat reprezentantul companiei.

Când vine vorba de principalele provocări ale anului ce tocmai se încheie, reprezentantul companiei a subliniat că implicarea în mari proiecte de infrastrutură a necesitat furnizarea de cantităţi mari de cofraj şi eşafodaj într-un timp foarte scurt. În acest sens, Hunnebeck România are avantajul de a avea acces rapid la volume mari de materiale atât în centrele locale, din Ilfov şi Cluj, cât şi în cele din ţările din apropiere unde compania are parteneri.

"Un alt aspect important de luat în calcul privind anul 2021 este că am asistat la o presiune foarte mare pe preţ şi pe reducerea timpilor de execuţie. Concentrarea noastră pe oferirea de produse care îmbunătăţesc productivitatea la faţa locului în termeni de ore de muncă - şi, prin urmare, costurile proiectului - i-a ajutat şi pe clienţii noştri să facă faţă acestor provocări", a adăugat Mircea Georgescu.

Printre cele mai importante proiecte ale anului acesta pentru Hunnebeck România se numără realizarea viaductului Tălmăcel de pe tronsonul de autostrada Sibiu - Boiţa şi a Drumului Expres Craiova - Piteşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb