Häfele România inaugurează primul showroom din ţară

M.D
Companii #Construcţii / 6 martie 2018

Häfele România inaugurează primul showroom din ţară

Häfele România anunţă deschiderea primului showroom local, în Bucureşti, unde îşi prezintă ultimele tehnologii pentru mobilier şi soluţii inteligente pentru aplicaţiile arhitecturale.

"Prin deschiderea noului showroom lansăm o invitaţie atât arhitecţilor, designerilor, producătorilor de mobilier, cât şi partenerilor noştri să vină să descopere o parte din universul Häfele, să interacţioneze zilnic cu consultanţii de vânzări şi sutele de produse expuse pentru a beneficia de sprijinul nostru în toate fazele de dezvoltare ale unui proiect. De asemenea, acest spaţiu se adresează şi consumatorilor, care vor să cunoască soluţiile Häfele, dar şi cum va arăta viitorul în casa lor, printr-un mobilier inteligent şi multifuncţional", a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

În cadrul spaţiului se pot vedea şi testa mecanismele de ridicare a uşilor din gama Free, soluţiile Slido Classic pentru o glisare facilă şi confortabilă, sistemele Loox LED pentru o iluminare inteligentă, tehnologia Dialock pentru control al accesului, dar şi gama de sertare şi sisteme de rulare a sertarelor - Moovit MX, au mai adăugat reprezentanţii Häfele România.

În anul 2017, compania a înregistrat afaceri în creştere, de peste 8 milioane euro, chiar şi în contextul unui an plin de investiţii: implementarea unui nou sistem de gestionare al afacerii - SAP, amenajarea showroom-ului, dar şi traininguri constante în echipa locală, conform informaţiilor transmise Redacţiei noastre prin comunicatul de presă.

"Am reuşit, anul trecut, să livrăm 30.000 de comenzi, adică mai mult de 7.000 de articole diferite, cu ajutorul a peste 1.000 de parteneri fideli, o dovadă clară că Häfele este alegerea atât pentru zona rezidenţială, cât şi cea comercială. Pentru acest an vizăm deschiderea unui nou centru logistic în Timişoara, lansarea unui nou website, cu o platformă de preluare a comenzilor integrată, precum şi traininguri de produs pentru clienţii noştri în noul spaţiu", adaugă Rodica Popescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb