iBanFirst îl recrutează pe Johan Gabriels pentru dezvoltarea business-ului de fintech în Europa de Sud şi Est

Comunicate de presă / 13 octombrie 2021

iBanFirst îl recrutează pe Johan Gabriels pentru dezvoltarea business-ului de fintech în Europa de Sud şi Est

Recent intrat în România, iBanFirst, unul dintre fintech-urile B2B cu cea mai mare creştere, l-a numit pe Johan Gabriels în funcţia de manager regional pentru Europa de Sud şi Est, calitate în care va superviza inclusiv biroul din România. Acesta va coordona strategia de expansiune a iBanFirst în regiunea Europei de Sud şi Est având obiectivul de a oferi companiilor locale soluţii eficiente şi rapide de plăţi internaţionale şi acoperire a riscurilor de schimb valutar, conform unui comunicat remis redacţiei.

Johan are o experienţă vastă în domeniul financiar şi tehnologic, precum şi o bună cunoaştere a pieţei româneşti, ultimii 12 ani fiind la conducerea mai multor instituţii financiare şi bancare printre care RBS, Banca Comercială Carpatica, Moneycorp şi Ebury. Este unul dintre puţinii experţi în fintech, domeniu care a cunoscut o creştere spectaculoasă în ultimii ani, tot mai multe companii alegând să lucreze cu un astfel de business datorită plăţilor rapide şi transparente, a cursurilor de schimb atractive, dar şi a flexibilităţii şi costurilor mai reduse.

"Mă bucur să fiu alături de iBanFirst în această nouă etapă de creştere şi să coordonez expansiunea în zona Europei de Sud şi Est. Rămân conectat la biroul din România, care este una din ţările cele mai dinamice în acest domeniu şi îmi voi folosi expertiza din ultimii ani pentru a deschide birouri în celelalte ţări din regiune. Sunt foarte multe similarităţi şi conexiuni de business între ţările din Europa de Sud şi Est, am încredere în potenţialul zonei şi cred că aceasta va fi un motor de dezvoltare pentru business la nivel european", a declarat Johan Gabriels, Manager Europa de Sud şi Est iBanFirst.

"Numirea lui Johan Gabriels în rolul de manager regional face parte din strategia noastră de extindere în Europa de Sud şi Est. Johan are o carieră de succes în fintech şi cunoaşte specificul acestor pieţe emergente. Sub conducerea sa, vom putea maximiza potenţialul serviciilor oferite de iBanFirst şi vom crea noi oportunităţi de creştere internaţională pentru clienţii noştri, astfel consolidându-ne succesul în regiune", a adăugat Pierre-Antoine Dusoulier, CEO şi fondator iBanFirst.

iBanFirst operează o platformă online performantă, care permite companiilor să efectueze tranzacţii rapide, sigure şi rentabile în peste 30 de valute. Aceasta integrează facilităţile "open banking', oferind clienţilor posibilitatea de a avea o evidenţă completă a tuturor conturilor bancare deţinute şi tranzacţiilor efectuate, indiferent de bancă sau monedă.

Atât plătitorii, cât şi beneficiarii, pot urmări stadiul plăţilor în timp real, cu ajutorul opţiunii "payment tracker'.

Expansiunea spre Europa de Sud şi Est a fost posibilă în urma achiziţionării, la începutul anului, a pachetului majoritar al acţiunilor iBanFirst de către fondul american Marlin Equity Partners, printr-un acord evaluat la 200 milioane euro. Fintechul a inaugurat recent primul său birou în regiune, în Bucureşti, sub conducerea lui Alin Latu, iar în următoarele luni intenţionează să deschidă birouri în Bulgaria şi Ungaria.

iBanFirst este o companie premiată la nivel european, fiind inclusă în topul Financial Times 1000 Europe's Fastest Growing Companies doi ani consecutivi (2020 - 2021) şi în topul Deloitte Technology Fast 50 Belgia (premiată 3 ani consecutivi, 2018 - 2020).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb