IGPR: "Am ajuns să discutăm de ce şeful Poliţiei Române a coborât în stradă să rezolve problema"

S.B.
Miscellanea / 29 august 2020

Sursa foto: www.facebook.com / Poliţia Română

Sursa foto: www.facebook.com / Poliţia Română

Poliţia Română a transmis, sâmbătă, răspunsuri la mai multe întrebări apărute după ce şeful IGPR, chestorul Liviu Vasilescu, s-a întâlnit cu reprezentanţii clanului Duduianu, afirmând că s-a procedat legal, corect, conform tuturor normelor în vigoare, care nu sunt aplicate în cazuri de criză doar în ţara noastră, ci şi pe plan internaţional, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, ei spun că evenimentul respectiv a scos în evidenţă un "aspect deficitar" al organizării instituţiei, invocând plecarea din Poliţie a unui număr mare de profesionişti, "oameni care impuneau respect şi teamă în rândul infractorilor". "În consecinţă, am ajuns azi să discutăm de ce şeful Poliţiei Române a coborât în stradă să rezolve problema, tocmai pentru că în acel moment a fost singura soluţie operativă eficientă, pe româneşte, nu am avut altă soluţie care să garanteze succesul operaţiunii. Trist, dar adevărat", arată Poliţia Română.

Poliţia Română a transmis, sâmbătă, o serie de clarificări la întrebări precum: "A procedat Poliţia Română corect sau nu? De ce nu aţi comunicat? De ce a fost nevoie ca şeful Poliţiei să participe la această acţiune? Îşi dă demisia sau iese la pensie şeful Poliţiei? De ce avem interlopi? De ce nu-i destructuraţi?", arătând că acestea sunte doar o parte dintre întrebările şi opiniile exprimate în ultima perioadă în spaţiul public la adresa poliţiştilor.

"Pentru că avem obligaţia de informare corectă, dar şi pentru că am învăţat şi noi ceva din acest eveniment, vom răspunde aici: Poliţia Română a procedat legal, corect, conform tuturor normelor în vigoare, care nu sunt aplicate în cazuri de criză doar în ţara noastră, ci şi pe plan internaţional. În orice situaţie de această natură, analizezi şi pui în aplicare soluţia cea mai eficientă, astfel încât să primeze protejarea vieţii şi integrităţii persoanelor. Nu o spunem doar noi, ca să ne scuzăm sau justificăm acţiunea, ci o spun experţii în managementul crizelor, conform regulilor de tactică poliţienească şi culegere de informaţii, ce se aplică şi-n alte state cu experienţă în managementul acestui gen de evenimente", arată IGPR, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Poliția prin șefii ei a acționat corect indiferent ce spune unul sau altul,iar evenimentele ulterioare dovedesc acest lucru: înmormântare fără împușcături, vinovații reținuți fără probleme etc.

    1. In alta ordine de idei,te faci frate cu dracu ca sa treci puntea.

      Cred ca cel mai indicat lucru ar fi acela ca la comanda politiei romane sa punem interlopi,in acest fel salariile politistilor ar creste,iar cine ar incalca legea,ar fi anchetat si judecat de stabor.Contravenientii, ar fi trimisi la munca in occident. Femeile la produs,tinerii la cules portofele,batranii la cules de sparanghel iar copii la cersit.In felul acesta,bugetul ar fi degrevat de plata salariilor la politisti si a pensiilor din mai.Ce ziceti de idee domnule iohannis.!

      E o idee.Oricum nu stii care-i hotul si care-i vardistul.

    Tot incearca sa ne convinga, ca ce treaba buna au facut ei, cand de fapt politia romana asigura spatele interlopilor si ii duce la groapa cu onoruri.

    Au trebuit 3 saptamani sa se puna de acord cu Duduienii ce sa declare?. Cine mai crede comunicatele IGPR-ului, cusute cu ata alba? Un comunicat obraznic la tupeu care nu ar fi trebuit sa fie asa. Discutam pentru ca seful politiei a coborat sa rezolve problemele Duduienilor sau ale clanului Rinu dar pentru fetele de la Caracal sau pentru victimele Duduienilor nu a coborat. Seful politiei coboara in strada doar pentru interlopi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb