IGPR: Peste 150 de kilograme de peşte, confiscate de poliţişti

Andrei Stan
Miscellanea / 15 aprilie 2017

Peşte confiscat (Sursa foto: Facebook/ Poliţia Română)

Peşte confiscat (Sursa foto: Facebook/ Poliţia Română)

Peste 150 de kilograme de peşte şi mai multe plase de pescuit au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Poliţie "Delta Dunăriii", în urma unor controale desfăşurate în Delta Dunării, pe Marea Neagră şi pe raza judeţelor Tulcea şi Constanţa, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, în perioada 11-14 aprilie poliţiştii Serviciului de Poliţie "Delta Dunării", în cooperare cu inspectorii piscicoli din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură - Serviciul de Inspecţii "Delta Dunării" şi N.A.F.A. (National Agency for Fisheries and Aquaculture) Bulgaria, au efectuat, pentru combaterea braconajului piscicol, verificări şi controale pe apă şi uscat, în Delta Dunării, pe Marea Neagră şi pe raza judeţelor Tulcea şi Constanţa.

În urma acţiunilor, au fost constatate patru infracţiuni, prevăzute de O.U.G. 23/2008, de comiterea cărora sunt bănuite şapte persoane.

De asemenea, au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.200 de lei.

Poliţiştii au confiscat 157 kilograme de peşte (80 kilograme de caras, 65 kilograme de scrumbie, 12 kilograme de plătică) şi un număr de 16 setci din plasă tip monofilament (în lungime totală de 5.110 m).

Potrivit IGPR, poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din judeţul Tulcea, el fiind prins în timp ce transporta ilegal 65 de kilograme de scrumbie. Peştele a fost confiscat şi predat unei societăţi de profil, în vederea valorificării. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte.

Totodată, în urma unui control efectuat asupra mărcilor uneltelor de pescuit comercial fixe amplasate în zona Mării Negre, poliţiştii au descoperit capturat într-o setcă un exemplar de sturion din specia păstrugă, care a fost eliberat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb