Imaginea Parlamentului, făcută KO şi de Tyson

D.N.
Ziarul BURSA #Politică / 6 octombrie 2016

Imaginea Parlamentului, făcută KO şi de Tyson

Mike Tyson a vizitat ieri Parlamentul, fără a asista la una dintre şedinţele Camerei Deputaţilor sau Senatului. Fostul mare pugilist, posesorul unei biografii pigmentată cu foarte multe momente care nu fac cinste nimănui, inclusiv o condamnare pentru viol, se află în ţara noastră pentru o acţiune publicitară. Nu puţini oameni, inclusiv preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, au considerat inoportună vizita lui Tyson la Palatul Parlamentului, dar nu trebuie să omitem faptul că în această instituţie sunt prezenţi, în mod constant oameni care au de asemenea condamnări penale sau sunt cercetaţi.

În cel mai pur stil al pugilismului american, Tyson a fost însoţit de un alai de prieteni, gărzi de corp şi personaje dornice să apară în fotografii şi în această vizită, pe parcursul căreia au avut loc mici incidente minore cauzate de proasta orientare şi nervozitate excesivă. Cum senatorii îşi încheiaseră şedinţa cu câteva minute înainte de apariţia fostului pugilist, acesta nu a putut vizita sala de plen a Senatului, uşile fiind bine zăvorâte. De altfel declaraţia lui Călin Popescu Tăriceanu, dată în momentul în care a aflat de această invitaţie, probabil că a reprezentat un semnal în această direcţie: "Cred că cei care au făcut propunerea nu au stat să se gândească foarte mult, din păcate. Nu mi se pare că este o propunere care să fie onorantă pentru instituţia Parlamentului. Din contra, îmi pare rău. (...) Pe lângă activitatea lui sportivă, Mike Tyson s-a distins în viaţa particulară cu o serie întreagă de probleme care l-au dus în final chiar la închisoare".

Însoţitorii lui Tyson, printre care s-a distins şi fostul acţionar al clubului Rapid, Nicolae Cristescu, nu s-au lăsat descurajaţi de prima uşă închisă şi au insistat reuşind să intre în sala "Nicolae Titulescu" a Camerei Deputaţilor. Laconic, Tyson s-a declarat impresionat de clădirea Parlamentului, pe care a calificat-o drept "'uimitoare'', dar a ţinut să precizeze că "politica este neplăcută". Nu toţi senatorii au privit lucrurile precum şeful acestei instituţii, Ben-Oni Ardelean şi Ilie Năstase s-au aflat printre cei care l-au întâmpinat pe american şi au făcut poze cu acesta, apreciind că sportivul este un exemplu pentru felul cum s-a reintegrat în societate.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ce este in neregula atunci cand are loc o intalnire intre penali? 

    1. E perfect.

    motocicleanu 6 neveste vorbeste de moralitate...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb