Impact Developer & Contractor a început construcţia Greenfield Plaza

J.P.
Miscellanea / 6 noiembrie 2020

Impact Developer & Contractor a început construcţia Greenfield Plaza

Impact Developer & Contractor a început lucrările de construire la a patra fază de dezvoltare a ansamblului rezidenţial Greenfield Băneasa. Aceasta va cuprinde primul proiect comercial al Impact, Greenfield Plaza, cu 7.258 mp de spaţii pentru comerţ şi servicii şi 1.184 mp spaţii de birouri. Întreg proiectul are o valoare de 12 milioane de Euro şi va fi construit cu RCTI COMPANY S.R.L. cu care Impact a semnat un contract în valoare de 7,5 mil. Euro, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Greenfield Plaza, dezvoltat pe o suprafaţă de 21.496 mp, include 2 clădiri cu regim de înălţime S+P+1E şi P +2E+E.th., peste 200 locuri de parcare şi va fi finalizat în a doua jumătate a anului 2021. Întreg proiectul cuprinde: un strip mall, un impresionant spaţiu de wellness dotat cu sală de sport, SPA-uri, teren de tenis, bazin semiolimpic şi piscină interioară şi exterioară şi o clădire proprie de birouri

În cadrul centrului comercial vor fi disponibile spre închiriere, spaţii care cumulează 6.730 mp. Obiectivul este de a pune la dispoziţia publicului următoarele facilităţi: supermarket Mega Image, farmacie, restaurant, pub, brutărie şi servicii premium: curăţătorie, coafor, salon de cosmetică, loc de joacă, schimb valutar, bancă, agenţie de turism. Investiţia totală a companiei se ridică la 12 mil. Euro şi nu urmăreşte un randament comercial direct, ci creşterea calităţii vieţii rezidenţilor.

Tot în cadrul centrului comunitar Greenfield figurează cele două instituţii de învăţământ de stat, dezvoltate într-un parteneriat public privat cu municipalitatea Sectorului 1, cu o capacitate considerabilă: 780 de copii în ciclul gimnazial şi 150 de copii la grădiniţă. Terenul de 9.620 mp, pe care vor începe lucrările de construire şi proiectul de arhitectură, în valoare de 1,75 mil. Euro au fost deja donate municipalităţii, iar Primăria Sectorului 1 va începe lucrările de construire până la finalul anului 2020, termenul de punere în funcţiune urmând a fi comunicat de către Primărie.

Un alt punct important în cadrul centrului comunitar îl reprezintă terminalul STB, de unde vor pleca autobuze al căror traseu va lega cartierul Greenfield de Piaţa Presei şi zona centrală a capitalei. În prezent, funcţionează deja linia STB 204 care leagă cartierul de terminalul Străuleşti. Terenul necesar terminalului STB din Greenfield, cu o suprafaţă de 1.400 mp, este pus la dispoziţie de Impact, cu contract de comodat pe durata nedeterminată şi cu titlu gratuit, către STB (Societatea de Transport Bucureşti). Valoarea donaţiei şi a întregului proiect realizat de către Impact se ridică la 750.000 Euro.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor: "Experienţa ne recomandă drept un dezvoltator de încredere, cu viziune, interesat de crearea unor comunităţi pentru care contruim la standarde de înaltă calitate, iar noua fază de dezvoltare din Greenfield vine cu provocarea integrării produsului imobiliar comercial cu cel rezidenţial într-un proiect unicat, care va stabili noile repere în materie de locuire şi wellbeing. Ambiţia noastră este să dezvoltăm un mini-oraş, planificat în mod responsabil şi sustenabil, care să integreze toate funcţionalităţile necesare unei comunităţi tinere: spaţii de locuit, de şcolarizare pentru copii, de lucru, de relaxare şi entertainment, spaţii comerciale şi de servicii."

Primele 3 faze cu peste 2.500 de apartamente au fost livrate până în 2019, iar fazele 4 şi 5 urmează să fie dezvoltate până la finalul anului 2028, cartierul urmând să totalizeze peste 7.000 de locuinţe la încheierea lucrărilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb